Pro dobrotu na zebrotu :(

Zde je možné povídat si na libovolné téma, třeba i takové, které nesouvisí s automobily.
Zde se neřeší technické dotazy. Ty patří do Technické sekce podle modelu.
Technický dotaz tady může být bez dalšího smazán.

Moderátor: Moderators General

Pravidla fóra
Zde je možné povídat si na libovolné téma, třeba i takové, které nesouvisí s automobily.
Zde se neřeší technické dotazy. Ty patří do Technické sekce podle modelu.
Technický dotaz tady může být bez dalšího smazán.
Odpovědět
Jirke
Senior member
Kontaktovat uživatele:

Pro dobrotu na zebrotu :(

Příspěvek od Jirke » pon kvě 19, 2008 00:34

Chtel bych se jen kratce zminit o jedny neprijemnosti a treba tim dohnat dotycneho k naprave nebo vysvetleni situace.

Pred asi 6 tejdny sem se setkal v HK s prispevovatelem do mistniho diskuzniho fora s nickem darex. Slo o predani CD do NAVi.. Setkani super, jak to tak bejva mezi kolegy se stejnym autem, probehl i pokec a svezeni jeho lagunou V6. Proste pohoda. Poznal jsem na miste pak i jeho manzelku.
Pred tejdnem v sobotu mi volal, ze dotycna prisla v Praze o doklady, prachy a mobil, ze jede do Hradce a pak do Svitav a ze by potrebovala v HK natankovat, aby dojela domu. Velmi slusne me pozadal o pomoc, jinymi slovy o pujcku v radech stokorun. Pomohl jsem, natankoval dotycne za 500,- s tim, ze v nedeli, az pojede darex Hradcem, mne ty prachy da. Ovsem od nedele ma vypnuty/nedostupny telefon. Z provarenyho petikila se nezhroutim, i kdyz jako student obracim kazdou korunu. Uz ted lituju teto me pomoci a zaroven sem strasne rad ze sem nevyhovel dalsi prosbe dotycne zeny na dalsi pujcku v hotovosti, o kterou me zadala.
Bohuzel neznam jeho prijmeni, vim ze bydli bud v UO nebo ve Svitavach a jezdi skoro po cely CR.. Predpokladam, ze ho tady nikdo nezna natolik, aby mi pomohl s jeho hledanim..Jen chci rict ze me to mrzi a samozrejme stve (kdyz budu pouzivat mirny vyrazy). Pro uplnost prozradim, ze jezdi trilitrovejma lagunama, osobne sem videl stribrny facelift s tmavymi okny, plechy na poklicich a SPZ 7A2......

Pokud si toto, darexi, prectes a nevyrovnas dluh, tak vez, ze jednou se ti to ve zlym vrati !!
aktuálně: BMW F11+F20
exRenaulty: 2xClio, 2xR19, 4xLaguna I., 3xLaguna II., 3xLaguna III., 1xScenic I., 2xScenic II., 1xEspace IV., 1xMegane II. RSdCi, 1xMegane III. RS, 1xCaptur, 2xKadjar, XxMegane III. ...

Doctor.ventil
Junior member
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Doctor.ventil » pon kvě 19, 2008 07:32

Víš jak se to říká....."Každý dobrý skutek je po zásluze potrestán" :?

Mno jo, já se dneska už ničemu nedivim...
Ex Renault 19, 1,9 dT 66kw, Ex Renault Laguna 2,2 dT RXT 83kw...
Nyní VW Golf III 1,9 TDi GT 81 kw :twisted:

Dávid Wilimský
Člen RCČR

Příspěvek od Dávid Wilimský » pon kvě 19, 2008 08:05

Jirke,
Toho človíčka není problém vystopovat. Myslím, že když kupoval jednu ze svojich Lagy 3.0 tak tu řešil výměnu rozvodů (někde v okolí Svitav), pak přispívá se svými zkušenostmi s 3.0i a 3.0 24V. Nedávno jsem na fóru chválil nožku jeho paní za krásnou spotřebu, kterou umí s autem takovéto motorizace.
Jinak, asi jsem nenapravitelný optimista a naivka, ale já bych si kvůli 500 Kč ostudu udělat nechtěl. Ani kvůli 1000 či 2000. A nejen proto, že jsem zde přihlášený pod jménem a ne pod nějakou nic neříkající přezdívkou. Neznám ho, ale podle mě se ti ještě ozve a to „zaváhání“ vysvětlí. Člověk, který provozuje dva třílitry, snad nedělá takovéto krpy.
A co blinkry?
ex: Laguna Grandtour, 1.6 16V, Concorde, 5. 11. 1998; 01:36 CET; pohodlná, prostorná, stále krásná...., byla prostě výborná.
nyní: Laguna Grandtour II, 2.0T GT, 2006; taková tichá, přemotorovaná raketa:-)

vampire.five
Junior member
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vampire.five » pon kvě 19, 2008 08:21

Mel sis to rovnou vybrat v naturáliích :lol: :lol: :lol: :lol: Sorry, ja si musel rejpnout. Jak pise kolega nade mnou, ver ze se jeste ozve. a vzhledem ze jsi student tak se tvemu vzteku nedivim, nedavno jsem taky jeste byl a vim co to je. Clovek obraci i halire. Zatim a hodne stesti s "kolegou"

Jirke
Senior member
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirke » pon čer 09, 2008 01:17

No jo, vozval se, prej z nemocnice po nehode, chtel po mne cislo uctu - dostal ho. Ale happyend se nekonal.
aktuálně: BMW F11+F20
exRenaulty: 2xClio, 2xR19, 4xLaguna I., 3xLaguna II., 3xLaguna III., 1xScenic I., 2xScenic II., 1xEspace IV., 1xMegane II. RSdCi, 1xMegane III. RS, 1xCaptur, 2xKadjar, XxMegane III. ...

vampire.five
Junior member
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vampire.five » pon čer 09, 2008 11:59

A cos cekal???? Dobraku je malo 8)
R5 GTS (bez srdce), R5 GTE (implantovana do GTS)

DDT
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DDT » úte čer 10, 2008 00:26

Zase na druhou stranu to nebylo tak drahe skolne... :-/
Škoda... udělat si takovouhle pověst kvůli pár šprdlíkům....
Renault Club ČR
Vel SatisObrázek

Joska
Starting member

Příspěvek od Joska » úte čer 10, 2008 22:40

DDT píše:Zase na druhou stranu to nebylo tak drahe skolne... :-/
Škoda... udělat si takovouhle pověst kvůli pár šprdlíkům....
Tak tohle bych podepsal. Bohužel je smutné, jací někteří lidé jsou :( Ale škola života za 500 je zadarmo.
R19 chamade, 1,8 65kW 1994

mayko
Senior member

Příspěvek od mayko » úte čer 10, 2008 22:53

keby som mal zratat kolko mne ludi nevratilo peniaze ach jaj mozno by som z Clia prešiel aj na vyšiu triedu :D no ja som nenapravitelny vzdy sa zlutujem a poziciam ale len raz ma mozu obabrat. Ina vec je ze cudzim nepoziciavam

vampire.five
Junior member
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vampire.five » stř čer 11, 2008 07:02

mayko píše: Ina vec je ze cudzim nepoziciavam
to je na tom to smutny, kdyz ti nevrati cizi, tak je to normal, protoze ty ses ten vul a muzes se mlatit do hlavy sam, ale horsi je kdyz pujcis znamemu a ten se ani neobtezuje ozvat a pak se dozvis ze si koupil spoustu zbytecnych a drahych veci, nez aby ti vratil. Ahoj
R5 GTS (bez srdce), R5 GTE (implantovana do GTS)

jaspa666
Experienced member

Příspěvek od jaspa666 » stř čer 11, 2008 12:10

Ja som dal pred cca 5 rokmi bývalému spolužiakovi mobilný telefon, nech ho predá a dohodli sme sa na čiastke...bolo to asi 3000sk. Každý druhý den mal inu verziu,kde sa telefon nachádza...dochadzala mi trpezlivosť..až jeden piatok mi napisal správu,že sa stretneme o 17.00 na tom a tom mieste a da mi peniaze-prišiel som tam,on neprichádzal,tak som mu chcel zavolať,mobil vypnutý...tak som šiel za nim domov,jeho matka mi povedala,že odišiel už ráno do Prahy....po 3 mesiacoch sa ozval a dal mi 2500sk,že ostatok neskor,lebo ma české drobné a tie mu nechcu zameniť....doteraz mi už ostatné nevrátil a je bez hanby,ked ho stretnem,s usmevom sa mi pozdraví,no ako už snim nekomunikujem vôbec...tie peniaze mi vrátil skrz toho,že dalši kamarat,ktorý ho pozná mu nahovoril,že ked ma ose*e, tak mu pridu naklepať moji kamoši na hlavu,kolko sa donho zmestí,tak sa zľakol :lol: :lol: no a ten kamoš,čo mu to nahovoril,ten mu požičal mobil vtedy v hodnote asi 3500sk a mobil,ani peniaze od neho nikdy už nevidel....okrem nás dvoch ešte oklamal dalšieho,ktorý sa presťahoval do Prahy...mal tam byt a tento unho býval...pred odchodom si od neho požičal asi 3000 českých korun a už mu ich nikdy nevrátil.

Najviac Vás okašlú takíto "známi", s ktorými ste nie často,ale zase to nie je malo,čo sa snimi stretávate...a potom sa Vám vyhýbaju,vedia že vy ho nebudete obhánať,lebo Vám je to blbé....ale jemu nie je blbé,ked Vás takto okašle...
Renault Laguna III 2.0dCi 110kw r2008

Odpovědět

Zpět na „Diskuse a pokec“