Pro dobrotu na zebrotu :(
Moderátor: Moderators General
Pravidla fóra
Zde je možné povídat si na libovolné téma, třeba i takové, které nesouvisí s automobily.
Zde se neřeší technické dotazy. Ty patří do Technické sekce podle modelu.
Technický dotaz tady může být bez dalšího smazán.
Zde je možné povídat si na libovolné téma, třeba i takové, které nesouvisí s automobily.
Zde se neřeší technické dotazy. Ty patří do Technické sekce podle modelu.
Technický dotaz tady může být bez dalšího smazán.
- Jirke
- Senior member
- Kontaktovat uživatele:
Pro dobrotu na zebrotu :(
Chtel bych se jen kratce zminit o jedny neprijemnosti a treba tim dohnat dotycneho k naprave nebo vysvetleni situace.
Pred asi 6 tejdny sem se setkal v HK s prispevovatelem do mistniho diskuzniho fora s nickem darex. Slo o predani CD do NAVi.. Setkani super, jak to tak bejva mezi kolegy se stejnym autem, probehl i pokec a svezeni jeho lagunou V6. Proste pohoda. Poznal jsem na miste pak i jeho manzelku.
Pred tejdnem v sobotu mi volal, ze dotycna prisla v Praze o doklady, prachy a mobil, ze jede do Hradce a pak do Svitav a ze by potrebovala v HK natankovat, aby dojela domu. Velmi slusne me pozadal o pomoc, jinymi slovy o pujcku v radech stokorun. Pomohl jsem, natankoval dotycne za 500,- s tim, ze v nedeli, az pojede darex Hradcem, mne ty prachy da. Ovsem od nedele ma vypnuty/nedostupny telefon. Z provarenyho petikila se nezhroutim, i kdyz jako student obracim kazdou korunu. Uz ted lituju teto me pomoci a zaroven sem strasne rad ze sem nevyhovel dalsi prosbe dotycne zeny na dalsi pujcku v hotovosti, o kterou me zadala.
Bohuzel neznam jeho prijmeni, vim ze bydli bud v UO nebo ve Svitavach a jezdi skoro po cely CR.. Predpokladam, ze ho tady nikdo nezna natolik, aby mi pomohl s jeho hledanim..Jen chci rict ze me to mrzi a samozrejme stve (kdyz budu pouzivat mirny vyrazy). Pro uplnost prozradim, ze jezdi trilitrovejma lagunama, osobne sem videl stribrny facelift s tmavymi okny, plechy na poklicich a SPZ 7A2......
Pokud si toto, darexi, prectes a nevyrovnas dluh, tak vez, ze jednou se ti to ve zlym vrati !!
Pred asi 6 tejdny sem se setkal v HK s prispevovatelem do mistniho diskuzniho fora s nickem darex. Slo o predani CD do NAVi.. Setkani super, jak to tak bejva mezi kolegy se stejnym autem, probehl i pokec a svezeni jeho lagunou V6. Proste pohoda. Poznal jsem na miste pak i jeho manzelku.
Pred tejdnem v sobotu mi volal, ze dotycna prisla v Praze o doklady, prachy a mobil, ze jede do Hradce a pak do Svitav a ze by potrebovala v HK natankovat, aby dojela domu. Velmi slusne me pozadal o pomoc, jinymi slovy o pujcku v radech stokorun. Pomohl jsem, natankoval dotycne za 500,- s tim, ze v nedeli, az pojede darex Hradcem, mne ty prachy da. Ovsem od nedele ma vypnuty/nedostupny telefon. Z provarenyho petikila se nezhroutim, i kdyz jako student obracim kazdou korunu. Uz ted lituju teto me pomoci a zaroven sem strasne rad ze sem nevyhovel dalsi prosbe dotycne zeny na dalsi pujcku v hotovosti, o kterou me zadala.
Bohuzel neznam jeho prijmeni, vim ze bydli bud v UO nebo ve Svitavach a jezdi skoro po cely CR.. Predpokladam, ze ho tady nikdo nezna natolik, aby mi pomohl s jeho hledanim..Jen chci rict ze me to mrzi a samozrejme stve (kdyz budu pouzivat mirny vyrazy). Pro uplnost prozradim, ze jezdi trilitrovejma lagunama, osobne sem videl stribrny facelift s tmavymi okny, plechy na poklicich a SPZ 7A2......
Pokud si toto, darexi, prectes a nevyrovnas dluh, tak vez, ze jednou se ti to ve zlym vrati !!
aktuálně: BMW F11+F20
exRenaulty: 2xClio, 2xR19, 4xLaguna I., 3xLaguna II., 3xLaguna III., 1xScenic I., 2xScenic II., 1xEspace IV., 1xMegane II. RSdCi, 1xMegane III. RS, 1xCaptur, 2xKadjar, XxMegane III. ...
exRenaulty: 2xClio, 2xR19, 4xLaguna I., 3xLaguna II., 3xLaguna III., 1xScenic I., 2xScenic II., 1xEspace IV., 1xMegane II. RSdCi, 1xMegane III. RS, 1xCaptur, 2xKadjar, XxMegane III. ...
-
- Junior member
- Kontaktovat uživatele:
-
- Člen RCČR
Jirke,
Toho človíčka není problém vystopovat. Myslím, že když kupoval jednu ze svojich Lagy 3.0 tak tu řešil výměnu rozvodů (někde v okolí Svitav), pak přispívá se svými zkušenostmi s 3.0i a 3.0 24V. Nedávno jsem na fóru chválil nožku jeho paní za krásnou spotřebu, kterou umí s autem takovéto motorizace.
Jinak, asi jsem nenapravitelný optimista a naivka, ale já bych si kvůli 500 Kč ostudu udělat nechtěl. Ani kvůli 1000 či 2000. A nejen proto, že jsem zde přihlášený pod jménem a ne pod nějakou nic neříkající přezdívkou. Neznám ho, ale podle mě se ti ještě ozve a to „zaváhání“ vysvětlí. Člověk, který provozuje dva třílitry, snad nedělá takovéto krpy.
A co blinkry?
Toho človíčka není problém vystopovat. Myslím, že když kupoval jednu ze svojich Lagy 3.0 tak tu řešil výměnu rozvodů (někde v okolí Svitav), pak přispívá se svými zkušenostmi s 3.0i a 3.0 24V. Nedávno jsem na fóru chválil nožku jeho paní za krásnou spotřebu, kterou umí s autem takovéto motorizace.
Jinak, asi jsem nenapravitelný optimista a naivka, ale já bych si kvůli 500 Kč ostudu udělat nechtěl. Ani kvůli 1000 či 2000. A nejen proto, že jsem zde přihlášený pod jménem a ne pod nějakou nic neříkající přezdívkou. Neznám ho, ale podle mě se ti ještě ozve a to „zaváhání“ vysvětlí. Člověk, který provozuje dva třílitry, snad nedělá takovéto krpy.
A co blinkry?
ex: Laguna Grandtour, 1.6 16V, Concorde, 5. 11. 1998; 01:36 CET; pohodlná, prostorná, stále krásná...., byla prostě výborná.
nyní: Laguna Grandtour II, 2.0T GT, 2006; taková tichá, přemotorovaná raketa:-)
nyní: Laguna Grandtour II, 2.0T GT, 2006; taková tichá, přemotorovaná raketa:-)
- vampire.five
- Junior member
- Kontaktovat uživatele:
- Jirke
- Senior member
- Kontaktovat uživatele:
No jo, vozval se, prej z nemocnice po nehode, chtel po mne cislo uctu - dostal ho. Ale happyend se nekonal.
aktuálně: BMW F11+F20
- vampire.five
- Junior member
- Kontaktovat uživatele:
- vampire.five
- Junior member
- Kontaktovat uživatele:
to je na tom to smutny, kdyz ti nevrati cizi, tak je to normal, protoze ty ses ten vul a muzes se mlatit do hlavy sam, ale horsi je kdyz pujcis znamemu a ten se ani neobtezuje ozvat a pak se dozvis ze si koupil spoustu zbytecnych a drahych veci, nez aby ti vratil. Ahojmayko píše: Ina vec je ze cudzim nepoziciavam
R5 GTS (bez srdce), R5 GTE (implantovana do GTS)
-
- Experienced member
Ja som dal pred cca 5 rokmi bývalému spolužiakovi mobilný telefon, nech ho predá a dohodli sme sa na čiastke...bolo to asi 3000sk. Každý druhý den mal inu verziu,kde sa telefon nachádza...dochadzala mi trpezlivosť..až jeden piatok mi napisal správu,že sa stretneme o 17.00 na tom a tom mieste a da mi peniaze-prišiel som tam,on neprichádzal,tak som mu chcel zavolať,mobil vypnutý...tak som šiel za nim domov,jeho matka mi povedala,že odišiel už ráno do Prahy....po 3 mesiacoch sa ozval a dal mi 2500sk,že ostatok neskor,lebo ma české drobné a tie mu nechcu zameniť....doteraz mi už ostatné nevrátil a je bez hanby,ked ho stretnem,s usmevom sa mi pozdraví,no ako už snim nekomunikujem vôbec...tie peniaze mi vrátil skrz toho,že dalši kamarat,ktorý ho pozná mu nahovoril,že ked ma ose*e, tak mu pridu naklepať moji kamoši na hlavu,kolko sa donho zmestí,tak sa zľakol
no a ten kamoš,čo mu to nahovoril,ten mu požičal mobil vtedy v hodnote asi 3500sk a mobil,ani peniaze od neho nikdy už nevidel....okrem nás dvoch ešte oklamal dalšieho,ktorý sa presťahoval do Prahy...mal tam byt a tento unho býval...pred odchodom si od neho požičal asi 3000 českých korun a už mu ich nikdy nevrátil.
Najviac Vás okašlú takíto "známi", s ktorými ste nie často,ale zase to nie je malo,čo sa snimi stretávate...a potom sa Vám vyhýbaju,vedia že vy ho nebudete obhánať,lebo Vám je to blbé....ale jemu nie je blbé,ked Vás takto okašle...

Najviac Vás okašlú takíto "známi", s ktorými ste nie často,ale zase to nie je malo,čo sa snimi stretávate...a potom sa Vám vyhýbaju,vedia že vy ho nebudete obhánať,lebo Vám je to blbé....ale jemu nie je blbé,ked Vás takto okašle...
Renault Laguna III 2.0dCi 110kw r2008