Ahoj, také jsem měnil žárovky v tlačítkách ovládání oken obě vzadu a u spolujezdce. Pěkná pakárna hlavně u spolujezdce. Díky tomuto fóru se mi to dělalo podstatně lépe, děkuji všem za příspěvky. Použil jsem malé žárovky, které odpovídají původním (typ ZG1 průměr 3 x 7 mm 12V 50mA 0,6W
http://www.gme.cz/klasicke-zarovky-do-6 ... -p510-026/ , koupil jsem je u nás v Táboře ve VSP data - 6 Kč/ks.Ta tlačítka jsou skoro stejná všude. Zadní misku drží 4 perka a vpředu musí tapec dolu, opravdu to jinak nejde, sejmout lze jen ten kroužek kolem tlačítka, který ho drží, velké riziko poškození, sundáte ho až budete mít madlo oddělené. Ten kroužek uchycuje držák se spínačem k madlu. Tapec je přišroubován třemi šrouby 2x dole a jeden pod krytkou u páčky, po té odlepit silikonový lepící profil a oddělat sedm úchytů, odpojit lanko od páčky, vyndat patici se žárovkou světla dveří, rozpojit konektor vysunutím hnědé spojky do boku. A je to. Madlo je přichycené třemi samořeznýmy šrouby, dva nahoře, jeden dole. Tlačítka se rozeberou stejně, to bílé nebo černé co drží čtyřmi čtvrtkoulemi se sejme od vršku a pak sundat modrý kloubouček a stáhnout hnědý držák i se žárovkou, nic se nepájí. A pak vše zpět. Je to úplně jednoduché, když víte jak. Mnoho zdaru.