Renault Megane SPORT 2,0 T

Zde je možné povídat si na libovolné téma, třeba i takové, které nesouvisí s automobily.
Zde se neřeší technické dotazy. Ty patří do Technické sekce podle modelu.
Technický dotaz tady může být bez dalšího smazán.

Moderátor: Moderators General

Pravidla fóra
Zde je možné povídat si na libovolné téma, třeba i takové, které nesouvisí s automobily.
Zde se neřeší technické dotazy. Ty patří do Technické sekce podle modelu.
Technický dotaz tady může být bez dalšího smazán.
Anarki
Člen RCČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anarki » sob led 10, 2009 00:18

Jan Melichar - Práve od Renaultu som niečo také nečakal :(
Ošnečkovaný Cacabus Quintus GT-Blue Storm 5-Ultimate Sensational Orgasm s kovaným srdcom F3+N a šnečkom GT2876RS Real Raider
První R5 GTT na světe kde bylo nainstalované nezávislé topení, analogové švýcarské hodiny Kienzle a pod ... :)
Bacha na parazit Kooperativu :evil:

Jan Melichar
Junior member
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jan Melichar » sob led 10, 2009 21:27

Tak ještě zpět k původnímu tématu. Tedy Megane RS. Trochu jsem hledal http://www.automobile-sportive.com/guid ... ganers.php
Francouštinou bohužel nevládnu, ale pochopil jsem z toho, že převodovka ND0 pochází od Nissanu. Takže k úplně té původní otázce. Zřejmě je to tak že motor je původem Renault a převodovka původem Nissan.
Jen tak pro zajímavost píšou tam něco jako že turbo pochází od Mitsubishi. No prostě nemá cenu řešit co je od koho, hlavně že to funguje. :)
Renault Megane Grandtour 1,3 Tce 2022
Renault Clio Grandtour 0,9 Tce 2019
Renault 19 1,8 16V 1992, Renault Laguna II 1,6 16V 2001,Renault Laguna III 2,0 16V 2011- ex

JoelMade
Starting member

Příspěvek od JoelMade » sob led 10, 2009 23:34

Ahoj, chlapi. Mám takovou jednu technickou otázku nevíte náhodou jestli tlumiče z mégane RS pujdou na megane obyč? obojí se týký dvojkové verze.

Odpovědět

Zpět na „Diskuse a pokec“