Renault Megane SPORT 2,0 T
Moderátor: Moderators General
Pravidla fóra
Zde je možné povídat si na libovolné téma, třeba i takové, které nesouvisí s automobily.
Zde se neřeší technické dotazy. Ty patří do Technické sekce podle modelu.
Technický dotaz tady může být bez dalšího smazán.
Zde je možné povídat si na libovolné téma, třeba i takové, které nesouvisí s automobily.
Zde se neřeší technické dotazy. Ty patří do Technické sekce podle modelu.
Technický dotaz tady může být bez dalšího smazán.
- Anarki
- Člen RCČR
- Kontaktovat uživatele:
Jan Melichar - Práve od Renaultu som niečo také nečakal 
Ošnečkovaný Cacabus Quintus GT-Blue Storm 5-Ultimate Sensational Orgasm s kovaným srdcom F3+N a šnečkom GT2876RS Real Raider
První R5 GTT na světe kde bylo nainstalované nezávislé topení, analogové švýcarské hodiny Kienzle a pod ...
Bacha na parazit Kooperativu
První R5 GTT na světe kde bylo nainstalované nezávislé topení, analogové švýcarské hodiny Kienzle a pod ...
Bacha na parazit Kooperativu
-
Jan Melichar
- Junior member
- Kontaktovat uživatele:
Tak ještě zpět k původnímu tématu. Tedy Megane RS. Trochu jsem hledal http://www.automobile-sportive.com/guid ... ganers.php
Francouštinou bohužel nevládnu, ale pochopil jsem z toho, že převodovka ND0 pochází od Nissanu. Takže k úplně té původní otázce. Zřejmě je to tak že motor je původem Renault a převodovka původem Nissan.
Jen tak pro zajímavost píšou tam něco jako že turbo pochází od Mitsubishi. No prostě nemá cenu řešit co je od koho, hlavně že to funguje.
Francouštinou bohužel nevládnu, ale pochopil jsem z toho, že převodovka ND0 pochází od Nissanu. Takže k úplně té původní otázce. Zřejmě je to tak že motor je původem Renault a převodovka původem Nissan.
Jen tak pro zajímavost píšou tam něco jako že turbo pochází od Mitsubishi. No prostě nemá cenu řešit co je od koho, hlavně že to funguje.
Renault Megane Grandtour 1,3 Tce 2022
Renault Clio Grandtour 0,9 Tce 2019
Renault 19 1,8 16V 1992, Renault Laguna II 1,6 16V 2001,Renault Laguna III 2,0 16V 2011- ex
Renault Clio Grandtour 0,9 Tce 2019
Renault 19 1,8 16V 1992, Renault Laguna II 1,6 16V 2001,Renault Laguna III 2,0 16V 2011- ex