Zdravím,nemáte někdo zkušenost se silným škubáním při rozjezdu s teplým motorem? Za studna vše ok,ale jak je motor ohřátý,hrozně skáče při rozjezdu. Myslel jsem si,že by to mohl být setrvačník,ale proč by to skákalo jen za tepla? Jedná se o Lagunu ll Grandtour 2.2dci
Jinak motor šlape normálně,žádné vibrace,ani při jízdě ani na neutrál,jen při rozjezdu to vypadá,že vyskočí ven.
Škubání při rozjezdu
Moderátor: Moderators General
- mojinmojin
- Starting member
Mám taky 2,2 dCi rok 2002 GT najeto 160 000. Takhle jsem jezdil asi 2tkm a měl strach ze setrvačníku. Nechal jsem to rozhodit a stačila sada přítlačáku s lamelou bez ložiska, i když lamela nebyla úplně KO a přítlačák taky ne. Mám klid a rozjezdy jako předtím. Jinak před opravou se skoky zvětšovaly, až bylo slyšet i mlácení. Jinak stejné příznaky jak popisuješ, za tepla to bylo lepší, ale razantní rozjezd to byl děs.
2,2DCi Grandtour - Privileg
dotaz nelze se rozjet
Ahoj ,
Nechtěl jsem založit nové téma, toto postačí.
Prosím o nějaké objasnění kdyby někdo z vás měl podobnou zkušenost.
Po přezutí - výměně alu (zimní sada originál alu 16") sem auto sundal z heveru dotáhnul všechny šrouby, nastartoval a hle nešlo se rozjet,jako bych tam měl ruční brzdu, stalo se mi to i loni, respektive při každé výměně.
Letní alu mám také 16", nedovedu si to vysvětlit, myslel jsem si ,že se nějak kously brzdiče do kotoučů.
Udělal jsem rozhodnutí a prostě se rozjel jako bych překonal nějakou překážku a pak uplně vpořádku po 1Ometrech.
děkuju za reakce
ps: mam lagyII 2003
Nechtěl jsem založit nové téma, toto postačí.
Prosím o nějaké objasnění kdyby někdo z vás měl podobnou zkušenost.
Po přezutí - výměně alu (zimní sada originál alu 16") sem auto sundal z heveru dotáhnul všechny šrouby, nastartoval a hle nešlo se rozjet,jako bych tam měl ruční brzdu, stalo se mi to i loni, respektive při každé výměně.
Letní alu mám také 16", nedovedu si to vysvětlit, myslel jsem si ,že se nějak kously brzdiče do kotoučů.
Udělal jsem rozhodnutí a prostě se rozjel jako bych překonal nějakou překážku a pak uplně vpořádku po 1Ometrech.
děkuju za reakce
ps: mam lagyII 2003
Renault Laguna II
1.9 dci (88kw)
1.9 dci (88kw)