no čo sa týka toho nárazníka a blatníka-naozaj to nemusí byť búrané,stačí ked to iba rozobereš kvôli niečomu a môže sa stať,že to už nedáš tak,aby to krásne licovalo...
3300eur,teda nejakých 100.000sk je fakt za tento kúsok priveľa.
je to ročník 2001,3dverové,slabý motor...hmm...
aby to malo hodnotu 3300eur,tak by muselo byť 5dverové,ročník aspon 2003 a nejaká výbava navyše...
osobne by som to nebral,lebo je to uplne základná výbava,ako sa do Clia dávala-má pravdepodobne 2x airbag,2x elektrické okná,centrál,abs,posilnovač-toto by auto z nemecka malo mať...to,že nemá ABS je divné
mne by hlavne chýbali elektrické zrkadlá a displej v strede prístrojovky,kde ukazuje čas,teplotu...prípadne v kombinácii s rádiom aj názov FM stanice
pokial je ale naozaj v dobrom stave,tak by sa oplatilo kupiť max za 80.000sk,viacej by som fakt za to nedával,lebo za 100.000sk kupiš 5dverové s lepším motorom a výbavou
a motor 1.2 8V?slabééé,bol to hlavný dôvod,prečo som ho menil-po meste sa síce s ním dajú urobiť divy,ale treba motor riadne vytáčať a to sa premieta do spotreby...ako píše fuseon-posad donho 4 ludí a uvidíš,čo je to...menší kopec a auto dusíš na dvojke-trojke a predbiehanie je už virtuálna realita
zase moja sestra,ktorá ho odomna kupila sa nesťažuje,tá chodí vačšinou po meste predpisovo pri otáčkach okolo 2500 a spotreba je okolo 6 litrov...otočila s ním vlani Chorvátsko a aj Taliansko...klop klop,auto ani nepomyslelo,žeby jej chcelo robiť problémy...a to som ho ja dva roky fakt humploval dosť nešetrne.
takže zjednaj cenu tak na 2600eur a ber ho