mám takový dotaz. Nebyl někdo už nucen rozčalounit sedačku řidiče, nebo spolujezdce?
Díky za rady.
Moderátor: Moderators General
N ooo, to by nešlo, je to jen nízkoproudová větev k čidlu (kontaktu)Matias.N píše:Kuno,
nevím jestli je tam plus, nebo kostra, ale to je fuk, ale napadlo mě to připojit na okruh který hlídá spínání pásů. Ale nevím jak je to zapojené. Může to být zapojené přes tranzistor a v tom případě by to bylo dimenzovaný jen na tu kontrolku a po připojení ještě relé by jsi zvýšil odběr na T a odešel by. Takže mě asi nic jiného nenapadá. Ale v případě, že by to šlo přes relátko už z UCH nebo odkud to jde, tak by se to dalo udělat takhle.
; Dacia Dokker Stepway 1,2 Tce RV 2018No wecko, zásuvka se neaktivuje po nastartování, ale i po stisku start. tlačítka jen na zapnutí rádia bez vyšlápnuté spojky, ne? Myslím si že to tak je.wc píše:Proč nevyužít přívodu k zásuvce?
Aktivuje se po nastartování.
Od baterky kabel, pod tunel relátko spínané od zásuvky a vypínače na tu šikminu k bederní opěrce, jak je to origo...
wecka
To myslíš jedno, nebo obě sedadlawc píše: dá se to udělat v pohodě za 2 hoďky
wecka
; Dacia Dokker Stepway 1,2 Tce RV 2018No proto jsem psal, že to bude asi spínaný tranzistorem.wc píše:N ooo, to by nešlo, je to jen nízkoproudová větev k čidlu (kontaktu)Matias.N píše:Kuno,
nevím jestli je tam plus, nebo kostra, ale to je fuk, ale napadlo mě to připojit na okruh který hlídá spínání pásů. Ale nevím jak je to zapojené. Může to být zapojené přes tranzistor a v tom případě by to bylo dimenzovaný jen na tu kontrolku a po připojení ještě relé by jsi zvýšil odběr na T a odešel by. Takže mě asi nic jiného nenapadá. Ale v případě, že by to šlo přes relátko už z UCH nebo odkud to jde, tak by se to dalo udělat takhle.
wecka
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti