Snažil jsem se tuto debatu rozvést již v tématu kola zástěrky. Bude nás asi dost co si budou na jaře pořizovat alu kola.
Ze všech témat co jsem se snažil projít, jsem vyčetl že:
Lze použít rozměry J 5,5 až 6,0 což je šířka ráfku
a ET 35 až 38 což je zális kola, tedy jak hluboko k podběhu bude kolo. Čím větší et tím hlouběji bude kolo.(Schované)
A to ve všech uvedených kombinacích rozměrů. Zde je záruka ,že kolo nebude dřít o podběh a nebude nápadně vystrčeno ven z blatníku. Nikde jsem se zatím nedočetl že by někdo použil vetší et než 38.(Pokud ano budu rád když někdo doplní.)
Ještě pro úplnost. J šířka ráfku je uvedena v palcích a ET je v milimetrech. Tedy 1 ET 1mm.
Jinak co se týče jiných rozměrů a zápisu do TP tu je popsáno mnohokrát. Ale bude někdo na TK kontrolovat zda máte kolo o 1mm ven

Jen jedno mi není jasné a odpověď jsem nenašel. Dříve muselo být alu kolo zapsaného TP i přesto že mělo stejný rozměr. Ale dnes není uvedeno zda mám na autě plech či alu. Jen přesný rozměr kola. Tedy z toho usuzuji, že pokud dodržím u alu rozměr 5,5J 14 ET 36 nemusím nic dopisovat. Pokud je to jinak opravte mě prosím.