Dobrý den,
mám Lagunu II, 2.0 16V, r.v. 2001, a občas se mi rozbliká kontrolka tlaku v pneu u zadního levého kola, a za den nebo dva je všěe zase O.K., spolu s tímto se mi rozsvítí i servis a žlutý vykřičník. Chci se zeptat, zda je špatné čidlo nebo půjde tato závada i jinak odstranit. A ještě bychg se chtěl zeptat na problém v elektroinstalaci, kde když zabrzdím, tak se mi rozsvítí i zadní blikače. Díky za odpověďi.
Svítící kontrolka tlaku v pneu
Moderátor: Moderators General
Re: Svítící kontrolka tlaku v pneu
problem nemas v cidle ale v nahusteni pneumatik, bud mas podhustenu alebo rpilis nafukanu pneumatiku alebo velky rozdliel medzi lavou a pravou nafukaj vsetky 4 na 2,5 alebo viac (podla toho ako jazdis)a malo by to byt okOtasP píše:Dobrý den,
mám Lagunu II, 2.0 16V, r.v. 2001, a občas se mi rozbliká kontrolka tlaku v pneu u zadního levého kola, a za den nebo dva je všěe zase O.K., spolu s tímto se mi rozsvítí i servis a žlutý vykřičník. Chci se zeptat, zda je špatné čidlo nebo půjde tato závada i jinak odstranit. A ještě bychg se chtěl zeptat na problém v elektroinstalaci, kde když zabrzdím, tak se mi rozsvítí i zadní blikače. Díky za odpověďi.
pri prudkom brzdeni nejde o chybu v elektroinstalacii ale o vystrahu ze brzdis , aby to vodic v aute za tebou vedel zaregistrovat spusta sa to ak sa aktivuje BAS brzdový asistent a tým sa zvýši tlak v brzdovom systéme
Renault Laguna Grandtrour 2,2Dci Initiale Paris 2006. automat,18" Ronal
- Kalasnikov
- Starting member
Re: Svítící kontrolka tlaku v pneu
Dík za odpověď, ale chyba byla jak jsem tady taky našel v kontaktech na patici zadních světel, pročistil jsem je a zatím je vše O.K. Předtím to bylo tak trochu jako barevná hudba problikávali blikače s brzdou a tak podobně, takže stejně díky.ballky píše:problem nemas v cidle ale v nahusteni pneumatik, bud mas podhustenu alebo rpilis nafukanu pneumatiku alebo velky rozdliel medzi lavou a pravou nafukaj vsetky 4 na 2,5 alebo viac (podla toho ako jazdis)a malo by to byt okOtasP píše:Dobrý den,
pri prudkom brzdeni nejde o chybu v elektroinstalacii ale o vystrahu ze brzdis , aby to vodic v aute za tebou vedel zaregistrovat spusta sa to ak sa aktivuje BAS brzdový asistent a tým sa zvýši tlak v brzdovom systéme
samozrejme ak sa rozsvietili smerovky a nerozblikali všeky tak to bol problem ale ak je to len taka zavada- takto jazdi po cestach kopec auta nikoho to nestve, len raz do nich niekto napikuje, ze im nesvietia brzdove svetla alebo smerovky...
Brzdoveho asistenta by mali mat vsetky laguny ... ja mam s ESP a mam BAS manželkin bratranec nema ESP ma Dynamique a ma BAS ... kamarat ma Authentique bez ESP a tiež má...
Brzdoveho asistenta by mali mat vsetky laguny ... ja mam s ESP a mam BAS manželkin bratranec nema ESP ma Dynamique a ma BAS ... kamarat ma Authentique bez ESP a tiež má...
Renault Laguna Grandtrour 2,2Dci Initiale Paris 2006. automat,18" Ronal