Neukazuje mi rychlost
Moderátoři: Moderators General, Moderators Technika
- Axlik
- Advanced member
Neukazuje mi rychlost
Čaute! Dnes sem dojel z práce a budík mi přestal ukazovat rychlost, rozebral jsem ho do posledního šroubku, šachoval sem s náhonem a nic sem si nepomoh, kilometry to ukazuje úplně normálně ale rychlost vůbec, bude to palubkou nebo tím náhonem? Případně, máte někdo za levno doma palubku z clia? (s otáčkoměrem)
Clio RN 1.2 rv. 91
Všecko na něm bylo špatně, tak sem ho poslal do světa, ať se sním trápí někdo jinej
Aktuální : Clio RT 1.4 rv. 92
Všecko na něm bylo špatně, tak sem ho poslal do světa, ať se sním trápí někdo jinej

- speedy11
- Experienced member
Re: Neukazuje mi rychlost
Nejspíš to fakt vypadá na závadu v tom budíku. Náhonem to nebude, když se ti kilometry načítají.
11 let ve značkovém servisu, 7 let v neznačkovém, nyní už sám na sebe a stále s RENAULTY
Diagnostika: CLIP (Renault, Dacia), VCDS (VW, Audi, Škoda, Seat), DELPHI (ostatní značky)
Příručky: VISU (elektrická schémata), partslink24 (náhradní díly)

Diagnostika: CLIP (Renault, Dacia), VCDS (VW, Audi, Škoda, Seat), DELPHI (ostatní značky)
Příručky: VISU (elektrická schémata), partslink24 (náhradní díly)
- Axlik
- Advanced member
Re: Neukazuje mi rychlost
Ho hoo
tak sem šel "nakupovat" na vrakáč, zkusil sem jinou palubku, pak mi došlo v čem je problém, rafička byla moc přiražená na ten papír a drhla čili se nemohla pohnout. Problém vyřešen
dokonce víc problémů, povedlo se mi z jiné palubky přehodit na můj mechaniku vynulování km která mi nefungovala, ukradnul sem si parádní anténu
a páčku světel bo mi nepřepínala na dákový
občas sem za starší auto rád, všecko se dá sehnat zadarmo 

Clio RN 1.2 rv. 91