Neukazuje mi rychlost

Než napíšete dotaz, přesvědčte se, zda už nebyl zodpovězen dříve. Nezakládejte nová témata, existuje-li stejné nebo příbuzné.

Moderátoři: Moderators General, Moderators Technika

Odpovědět
Axlik
Advanced member

Neukazuje mi rychlost

Příspěvek od Axlik » pon dub 22, 2013 17:49

Čaute! Dnes sem dojel z práce a budík mi přestal ukazovat rychlost, rozebral jsem ho do posledního šroubku, šachoval sem s náhonem a nic sem si nepomoh, kilometry to ukazuje úplně normálně ale rychlost vůbec, bude to palubkou nebo tím náhonem? Případně, máte někdo za levno doma palubku z clia? (s otáčkoměrem)
Clio RN 1.2 rv. 91
Všecko na něm bylo špatně, tak sem ho poslal do světa, ať se sním trápí někdo jinej :D
Aktuální : Clio RT 1.4 rv. 92 :)

speedy11
Experienced member

Re: Neukazuje mi rychlost

Příspěvek od speedy11 » pon dub 22, 2013 21:52

Nejspíš to fakt vypadá na závadu v tom budíku. Náhonem to nebude, když se ti kilometry načítají.
11 let ve značkovém servisu, 7 let v neznačkovém, nyní už sám na sebe a stále s RENAULTY :D
Diagnostika: CLIP (Renault, Dacia), VCDS (VW, Audi, Škoda, Seat), DELPHI (ostatní značky)
Příručky: VISU (elektrická schémata), partslink24 (náhradní díly)

Axlik
Advanced member

Re: Neukazuje mi rychlost

Příspěvek od Axlik » úte dub 23, 2013 19:19

Ho hoo :D tak sem šel "nakupovat" na vrakáč, zkusil sem jinou palubku, pak mi došlo v čem je problém, rafička byla moc přiražená na ten papír a drhla čili se nemohla pohnout. Problém vyřešen :) dokonce víc problémů, povedlo se mi z jiné palubky přehodit na můj mechaniku vynulování km která mi nefungovala, ukradnul sem si parádní anténu :D a páčku světel bo mi nepřepínala na dákový :) občas sem za starší auto rád, všecko se dá sehnat zadarmo :D
Clio RN 1.2 rv. 91
Všecko na něm bylo špatně, tak sem ho poslal do světa, ať se sním trápí někdo jinej :D
Aktuální : Clio RT 1.4 rv. 92 :)

Odpovědět

Zpět na „Renault Clio I“