Clio 1.4 RN 1992
Moderátoři: Moderators General, Moderators Technika
Clio 1.4 RN 1992
Dobrý den chci se optat jestli jde do tohodle clia dodělat otáčkoměr kterej tam není a dost podstatně chybí:-/ má stím někdo zkušenost???
- Method-man
- Advanced member
- Kontaktovat uživatele:
Re: Clio 1.4 RN 1992
samozrejme ze jde, ale ty budiky prijdou tak na 300 - 500 

aktuálně: Clio I 1.2i rv.93 40kW 8v v4
dříve: Clio I rv. 96 1.4 55kW >> Clio I rv. 91 1.2 40kW >> Škoda Felicia 1.3 >> Ford Fiesta 1.1 35kW
dříve: Clio I rv. 96 1.4 55kW >> Clio I rv. 91 1.2 40kW >> Škoda Felicia 1.3 >> Ford Fiesta 1.1 35kW
jde není problém.někdy auto postradalo nejen otačkoměr,ale i teploměrMethod-man píše:samozrejme ze jde, ale ty budiky prijdou tak na 300 - 500

právě nemám ani jedno:D:D a teplota je mi fuk tak to kdyžtak začne svítit ale ten otáčkoměr to je strašný... A předpokládám že musim teda koupit vyloženě otáčkoměr nebo to auto už ho má jen stačí napríklad vyměnit přístrojovku a zapojit ho???
Já tam dal otáčkoměr ze škody 120, radši Lumel než PAL, a fungovalo to výborně. Otáčkoměr mi dal chlápek na vrakáči zadarmo.
Nestačí prohodit jen přístrojovku za přístrojovku, není to plug&play. Nechtělo se mi tahat a hledat origo kable, tak jsem to udělal takto a dal jsem jen za konektory.
Nestačí prohodit jen přístrojovku za přístrojovku, není to plug&play. Nechtělo se mi tahat a hledat origo kable, tak jsem to udělal takto a dal jsem jen za konektory.
- Přílohy
Renault Clio 1,2 SPi 40kW RL R.V.1995 - bývávalo. Nyní bez auta.
- Axlik
- Advanced member
Hezky vyřešeno 

Clio RN 1.2 rv. 91
Všecko na něm bylo špatně, tak sem ho poslal do světa, ať se sním trápí někdo jinej
Aktuální : Clio RT 1.4 rv. 92
Všecko na něm bylo špatně, tak sem ho poslal do světa, ať se sním trápí někdo jinej

Díky, ještě jsem na tom měl ustřihnutý rukáv z pyžama
kousek, ale vypadalo to docela obstojně, ale pak jsem to dal pryč. Jsem s tím cosi laboroval a zapojil jsem kabely a už se mi to nechtělo rozpojovat a vracet, minulý týden jsem auto předal bráchovi, já už pro něj neměl využití, on ho využije líp, ale stále budu jeho mechanik
(toho rendla
)

- Axlik
- Advanced member
Bych byl rád kdyby mi brácha něco přenechal
každopádně vypadá zachovale
ten můj se mi před očima rozpadá
teď tam chřastí poloosa už při 30kmh
čili asi bude jen stát před barákem dokud nebudou prachy na opravy 

Clio RN 1.2 rv. 91

Tož to víš no, auto jsem koupil ve stavu, kdy kdybych ho nechal stát chvilku bez značek, tak ho snad někdo odtáhne do šrotu, měl jsem s ním plány, tak jsem si ho vymazlil, plány se změnili, do auta jsem nacpal dost peněz, ale muselo jít pryč no a nikdo ho nechtěl koupit, tak jsem ho nakonec dal bráchovi pač taky lepší než ho za 6000,- dát úplně pryč, když jsem do toho tolik dal,a budu rád když ho aspoň uživí a nehodí do šrotu, on pro něj využití má, a i když bydlí od nás asi 80km furt je to auto v rodině, a budu mít příležitost ho zase vidět a projet se v něm.