Palubní počítač
Moderátor: Moderators General
- defuckto
- Grafoman
Re: Palubní počítač
A co ten nápis zezadu na budíkách? To je přece jasně z vrakáče.. 
Pravdu máš.Na fotky jsem nekoukal.Takže to bude další slepenec.Ach jo.To snad není jedinný auto,bez toho,aby se v něm někdo nešťoural,nebo něco nevyměnil za horší,aby to lepší prodal?defuckto píše:A co ten nápis zezadu na budíkách? To je přece jasně z vrakáče..
Takže kolega jestli má,jako že jo,vyměněnou palubku,tak může mít o dost míň najetých km.Ale to zjistí až mu to někdo napíchne na PC.Ale stálo by to za to si to nechat zjistit.Už jen kvůli výměně oleje,rozvody atd.
Renault Scenic 1,9 dTI
- defuckto
- Grafoman
No spíš bych to, ač nerad, viděl, že bude mít najeto o dost víc.. Palubky se jen tak nemění..
Na jeho místě bych s tím opravdu zajel někam,kde mu to napíchnou.Protože jestli nebude souhlasit počet km na palubce s řj.,tak se jedná už o podvod.defuckto píše:No spíš bych to, ač nerad, viděl, že bude mít najeto o dost víc.. Palubky se jen tak nemění..
Renault Scenic 1,9 dTI
- Zefek
- Grafoman
A ve které jednotce jsou zapsané km? Ani v Renaultu nejsou schopni říct, jestli auto má najeto skutečně tolik, kolik ukazuje přístrojová deska a to ani u novějších modelů! Tyhle vychytávky jsou třeba u VW, ale i to se dá změnit.
Diagnostika vozidel Renault | Provádění drobných oprav | Přípravky rozvodu pro 16V motory | Načtení ventilků
Upload vašich fotek | Galerie fotografií a návodů z fóra | Vyhledávač pro fórum | Přehled autorizovaných servisů
Aktuální novinky ze světa Renault exkluzivně na: Renault News
Renault Mégane 1.6 16V 2003 Hatchback
Renault Mégane 1.9 dCi 2001 Hatchback
Renault 21 1.7 GTS 1987 (27.3.1987-23.4.2011)
Upload vašich fotek | Galerie fotografií a návodů z fóra | Vyhledávač pro fórum | Přehled autorizovaných servisů
Mělo by to udajně být možné vyčíst z UCHa-komfortní jednotka.Bylo to zde i na fóru.Vytažení dat je cca.za 2-3 tisíce.Celé to překopat není jen tak a tak se jen za pár stovek přehází čísla na tachometru.Zefek píše:A ve které jednotce jsou zapsané km? Ani v Renaultu nejsou schopni říct, jestli auto má najeto skutečně tolik, kolik ukazuje přístrojová deska a to ani u novějších modelů! Tyhle vychytávky jsou třeba u VW, ale i to se dá změnit.
V Renaultu bych viděl to,že tam dělá kde kdo a vše je problém.Když jsem měl kdysi Fiata Mareu,tak jsem jel na diagnostiku do autor.servisu,tak napíchnutí stálo 0,-Kč.
Většinou diagnostika bere jen data z řj.,ale dál se nedostane.Vymaže chyby atd.Ale do UCHa se dostane málokdo,třeba deaktivovat immo taky neuděláš s diagnostikou,která dokáže třeba zvýšit otáčky atd.
Renault Scenic 1,9 dTI
- Zefek
- Grafoman
Renaulti tohle nemaj. Clip, což je diagnostika, kterou používají v Renault servisech, se dostane do všech jednotek, které v daném autě jsou a umí přečíst všechny jejich hodnoty. Jak je to dál se změnou parametrů, to už je jiná otázka. Ale kilometry nikde v UCH ani v jednotce vstřikování nejsou. Btw. do jednotky UCH se u Laguny II, nebo u VelSatis dostanu i takovou "jednoduchou" diagnostikou jako je DDT2000.
U novějších modelů s kartou - Mégane II, nebo Scénic II se kilometry zapisují na kartu. Je zvláštní, že když jsem byl v Renaultu na opravu, tak na kartě byly přesně ty kilometry, které jsem měl na přístrojové desce, ač to auto má skutečně víc.
U novějších modelů s kartou - Mégane II, nebo Scénic II se kilometry zapisují na kartu. Je zvláštní, že když jsem byl v Renaultu na opravu, tak na kartě byly přesně ty kilometry, které jsem měl na přístrojové desce, ač to auto má skutečně víc.
Diagnostika vozidel Renault | Provádění drobných oprav | Přípravky rozvodu pro 16V motory | Načtení ventilků
Palubka je 100% jiná, v tom mám jasno, bohužel teď už nezjistím kolik je najeto, ale že to bude víc se mi nezdá, stav auta tomu nenapovídá. Každopádně to skusím v renaultu, aspoň se zeptam jaký jsou možnosti. Jinak to auto jsem si přivez z belgie, tam takové věci jako stáčení kilometrů není, spíš šlo o poruchu, tak dali novou, ale stav tachometru už neřešili. Dám vědět jak dopadnu v orig. servisu, hned jak to přihlásím.
caute.
mam 1.9DT 1996 takže bez palubneho PC.
Je možnosť dobuchat ho tam?
co vsetko musim menit :
budiky
páčku
a co dalej.?.
skusal to niekto s motorom DT ?? vsade citam akurat dti , dci ;-(
Ďakujem
mam 1.9DT 1996 takže bez palubneho PC.
Je možnosť dobuchat ho tam?
co vsetko musim menit :
budiky
páčku
a co dalej.?.
skusal to niekto s motorom DT ?? vsade citam akurat dti , dci ;-(
Ďakujem
Renault scenic 1.9 DT 66kw rv 1996
Peugeot 205 1.1 44kw rv 96
Peugeot205 1.1 40kw rv 93
Skoda 105L rv 1987
Hračky ktoré ma naučili starať sa a krvácať
Peugeot 205 1.1 44kw rv 96
Peugeot205 1.1 40kw rv 93
Skoda 105L rv 1987
Hračky ktoré ma naučili starať sa a krvácať
- Zefek
- Grafoman
Na dt to určitě nepůjde. Je to jen obyčejný nafťák s turbem.