teče servo
Moderátor: Moderators General
teče servo
Zdravím, teče mi servo kapalina přes manžety řízení.Chci se zeptat jestli je normální že je kapalina v té manžetě a nebo tam nemá být. Jde mi o to jestli bude stačit výměna té manžety. Jo a ještě jedna otázka může se auto díky tomu poškozenému servu při jízdě chvět?
Předem díky za odpověď.
Předem díky za odpověď.
Re: teče servo
To by nemělo.Servo je posilovač řízení a z vůlí na řízení nemá nic společnýho.Když nefunguje,tak jde řízení hrozně ztuha.Chvění může dělat nevyvážená pneu,vůle na čepech,nebo silentblocích.
Renault Scenic 1,9 dTI
V manzete urcite nema byt servo olej!!!!!
A to chvenie moze aj sposobovat to, ze chybaju vymedzovacie kruzky v elektronoch....
A to chvenie moze aj sposobovat to, ze chybaju vymedzovacie kruzky v elektronoch....
Megane II 2.0 16V AT4, Eberspächer HYDRONIC B5WSC
Tečie servo
Ahojte,
začalo mi tiecť servo spod manžety na ľavej strane. Je tu niekto taký, čo už riešil tento problém opravou riadenia ??? Mám TRW, a chcem sa opýtať či mi vie niekto poradiť, kde sa dá zohnať (a či vôbec sa dá ) opravná sada s tesneniami ( o krúžky+ guferá )
začalo mi tiecť servo spod manžety na ľavej strane. Je tu niekto taký, čo už riešil tento problém opravou riadenia ??? Mám TRW, a chcem sa opýtať či mi vie niekto poradiť, kde sa dá zohnať (a či vôbec sa dá ) opravná sada s tesneniami ( o krúžky+ guferá )
Re: Tečie servo
Asi ano.Musíš popátrat na netu.Najdi TRW výrobce poblíž nebo na Slovensku.Napiš dotaz na díly.Když budou hodný,tak Ti buďto díl pošlou,nebo alespoň pošlou kontakt na výrobce nebo dodavatele součástky.dzonyy píše:Ahojte,
Renault Scenic 1,9 dTI
Je jasné že na nete som pátral. Tvoja rada mi nepomôže , všetky pobočky TRW v Čechách a na Slovensku, sú len výrobnými, alebo montážnymi závodmi. ( TRW Autoelektronika,TRW-DAS,TRW Volant, TRW Carr ,TRW Steering Systems Slovakia), a nemyslím, že mi budú vedieť poradiť, kde sa dajú zoznať náhradné diely do 13-ročného riadenia....zdeny65 píše:Asi ano.Musíš popátrat na netu.Najdi TRW výrobce poblíž nebo na Slovensku.Napiš dotaz na díly.Když budou hodný,tak Ti buďto díl pošlou,nebo alespoň pošlou kontakt na výrobce nebo dodavatele součástky.dzonyy píše:Ahojte,
Potreboval by som poradiť konkrétne, Dibuk písal, že ich menil.....
Dívat se můžeš,ale chce to napsat.Už jsem pár věcí takhle sehnal.Proto jsem to napsal.
Renault Scenic 1,9 dTI
- mccase69
- Starting member
Zdravím. Jelikož mě taky postihla tato závada (olej v levé manžetě s následným prasknutím a výtokem) mám dotaz: Máte někdo tip kde koupit repas nebo dobrou zkušenost s nějakou firmou která se tím zabývá?
Renault Scenic Carminat, 1,6 16V_79kW_2001 "Advan Racing RGII Bronze"
- mccase69
- Starting member
ProsímVás pěkně, nevíte jestli je rozdíl v servořízení mezi Scenicem z r. 2000 a Meganem ze stejného roku? Naskytla se možnost že bych si ho mohl na vrakáči vymontovat, ale netuším jestli bude pasovat.
Zjisti si kód,třeba u autokelly.cz a podle toho kupuj.Ale mělo by to být stejné.Rozdíly,domnívám se nebudou žádné.mccase69 píše:ProsímVás pěkně, nevíte jestli je rozdíl v servořízení mezi Scenicem z r. 2000 a Meganem ze stejného roku? Naskytla se možnost že bych si ho mohl na vrakáči vymontovat, ale netuším jestli bude pasovat.
Renault Scenic 1,9 dTI
- mccase69
- Starting member
OK, dík za tip. Na autokelly to nemaj, ale na renaultdily.cz jsem se dozvěděl že jsou stejný. Akorát jsou dva druhy TRW a SMI, musím ještě mrknout jak vypadá to moje. Naštěstí tam mají fotky
TRW a SMI je zkratka,či logo výrobce.Ale kompresory jsou víceméně stejné.Rozdíl-možná!!! by mohl být jedinný v průměru řemenice.Hodně zdaru!mccase69 píše:OK, dík za tip. Na autokelly to nemaj, ale na renaultdily.cz jsem se dozvěděl že jsou stejný. Akorát jsou dva druhy TRW a SMI, musím ještě mrknout jak vypadá to moje. Naštěstí tam mají fotky
Renault Scenic 1,9 dTI