zámek kufru
Moderátor: Moderators General
zámek kufru
Ahoj všichni, rád bych poprosil touto cestou o radu. Mám Scenic r.v.2000 a nejdou mi otevřít zadní dveře, při odemknutí i zamknutí dálkovým ovladačem v zámku cvakne, ale samotný venkovní zámek zůstáva zapadlý zhruba v půlce, zmáčknout jde, ale nevrací se. Zřejmě je uvnitř prasklá nějaká pružina. Nejde otevřít ani klíčkem. Díky za rady a zkušenosti 
- hudes
- Junior member
- Kontaktovat uživatele:
mě se prozměnu nefungoval central. mam 2002 a tam už klíček není, tudíž sem musel jít do kufru ze vnitř auta. Nevim jak u tvého auta ala u toho 2002 je tam takový neviditelný jazíček opravdu mini...... a ten kdyz se s trochou zručnosti šrubovákem zmáčkne tak se kufr otevře... Jinak se musíš pokusit sundat obložení v kufru a pak to otevřít růčo......
RENAULT MEGANE SCENIC 1.9dCi
-
Hanzderfunfte
- Starting member
Re: zámek kufru
Ahoj, podařilo se nějak dostat k tomu zámku kufru? Mám Mégane Scénic 1.6 r.v. 98, u kterého nejdou otevřít dveře kufru. Otevřu je leda zevnitř pomocí té "pacičky". Pokoušel jsem se o opravu, ale v "Jak na to" není pořádně naznačeno ani to, jak odmontovat obložení dveří, tzn. kde a za co to drží po odšroubování (jinak na těch starších plastech se mi obvykle podaří něco ulomit, tak to nechci rvát silou). Díky předem za jakoukoliv pomoc.