zámek kufru

Než napíšete dotaz, přesvědčte se, zda už nebyl zodpovězen dříve. Nezakládejte nová témata, existuje-li stejné nebo příbuzné.

Moderátor: Moderators General

Odpovědět
Jéňa
Starting member

zámek kufru

Příspěvek od Jéňa » ned bře 22, 2009 14:04

Ahoj všichni, rád bych poprosil touto cestou o radu. Mám Scenic r.v.2000 a nejdou mi otevřít zadní dveře, při odemknutí i zamknutí dálkovým ovladačem v zámku cvakne, ale samotný venkovní zámek zůstáva zapadlý zhruba v půlce, zmáčknout jde, ale nevrací se. Zřejmě je uvnitř prasklá nějaká pružina. Nejde otevřít ani klíčkem. Díky za rady a zkušenosti :wink:

hudes
Junior member
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hudes » ned bře 22, 2009 17:12

mě se prozměnu nefungoval central. mam 2002 a tam už klíček není, tudíž sem musel jít do kufru ze vnitř auta. Nevim jak u tvého auta ala u toho 2002 je tam takový neviditelný jazíček opravdu mini...... a ten kdyz se s trochou zručnosti šrubovákem zmáčkne tak se kufr otevře... Jinak se musíš pokusit sundat obložení v kufru a pak to otevřít růčo......
RENAULT MEGANE SCENIC 1.9dCi

Jéňa
Starting member

Příspěvek od Jéňa » pon bře 23, 2009 00:33

Díky, páté dveře jsem otevřel z kufru, ale zámek stále nefunguje a je zapadlý, budu ho muset vyndat,máte s tím nějaké zkušenosti?

Hanzderfunfte
Starting member

Re: zámek kufru

Příspěvek od Hanzderfunfte » ned pro 16, 2012 02:02

Ahoj, podařilo se nějak dostat k tomu zámku kufru? Mám Mégane Scénic 1.6 r.v. 98, u kterého nejdou otevřít dveře kufru. Otevřu je leda zevnitř pomocí té "pacičky". Pokoušel jsem se o opravu, ale v "Jak na to" není pořádně naznačeno ani to, jak odmontovat obložení dveří, tzn. kde a za co to drží po odšroubování (jinak na těch starších plastech se mi obvykle podaří něco ulomit, tak to nechci rvát silou). Díky předem za jakoukoliv pomoc.

Odpovědět

Zpět na „Renault Scénic I + RX4“