zesilovac a subwofer
Moderátor: Moderators General
zesilovac a subwofer
chci si dat do scenica tubu a zesilovac.muze mi nekdo poradit kam to napojit na origo radio?pry to jde,ale ja sem z toho nejakej jalovej.diky za rady
Nemá tam cenu cpát nějakou velkou tubu se zesilovačem ,orginální rádio ti to nebude k tomu stíhat.To jsou podle mě naprosto vyhozený peníze. Nejprve si musíš ujasnit k čemu to vlastně chceš a kolik do toho hodláš investovat.Začal bych tak napřed autorádiem ,když tak repro a k tomu nějakej subík.Jestli pojedeš na rádio stačí ti třeba aktivní ,ušetříš místo a nebudeš zklamanej ,že ti to potom nehraje.Když tak písni ,poradím co se dá vymyslet.
SCENIC 2000-1,6 16V,rodinný autobus
Clio 91-1,2 -nyní minulost
VW Golf Variant 96-1,8l 66kW LPG pojízdný stěhovák
Tak si kup tenhle ten nejmenší první,dá se připojit na repráky tím myslím výstupy k ním.Z orginál rádia to neuděláš ten žádný výstup vhodný na to nemá.A hraje velmi dobře a nezabere skoro nic a hlavně hraje.Mohu tohoto prodejce pouze doporučit ,velmi svělý človek a rozumí tomu. http://autoaudio.wsc.cz/Boxes/Aktiv/fr0.html
Ještě se mrknete tady je tam poradna pro ty ,kteří tomu tak nehoví. http://autoaudio.wsc.cz/Poradna/fr0.html
Když použiješ funkci hledat, tak najdeš nejedno téma na to, jak zapojit subwoofer k originálnímu rádiu...já měl třeba zapojený zesilovač bez převodínku, protože měl high vstup, takze jsem nemusel resit dalsi krabicku...
HonYa | Lůca, Áďa, Táďa, Justinka a Jonáš
------------------------------
Trafic Evado (2014) 84 kw
Hyundai I40 ;)
Oficiální facebook page Renault Clubu Česká Republika
Trafic Evado (2014) 84 kw
Hyundai I40 ;)
Oficiální facebook page Renault Clubu Česká Republika
Re: zesilovac a subwofer
Ahoj,
dovolim si to trochu ozivit. Zapojeni zesilovace v kufru..kudy jste vedli kabel od baterky?jde to jinudy nez kolem ridici tyce?
V lagune byla k motorovymu prostoru gumova zaslepka, u espace jsem nic nenasel..diky za rady
dovolim si to trochu ozivit. Zapojeni zesilovace v kufru..kudy jste vedli kabel od baterky?jde to jinudy nez kolem ridici tyce?
V lagune byla k motorovymu prostoru gumova zaslepka, u espace jsem nic nenasel..diky za rady