Š120 - Totalgumotraged (brácha)
Moderátor: Moderators General
Š120 - Totalgumotraged (brácha)
Pred Renaultem jsem mel vymazlenou S120, tu jsem pak dal brachovi. Prepisovat a prihlasovat jsme to byli asi pred mesicem. No a takhle to dopadlo... http://r-a-lenca.rajce.idnes.cz/Sbohem_krasko/
Nastesti se nikomi nic nestalo.
Naposledy upravil(a) R.A. dne sob zář 20, 2008 10:22, celkem upraveno 1 x.
Re: Totalgumotraged (brácha)
To sem opravdu nepatří, prosím admina aby to přehodil kam to patří, ale opravdu by mě zajímalo jak se to stalo.R.A. píše:Asi to sem do toho to vlakna moc nepatri, ale dam sem taky odkaz na nejaky fotky.
Pred Renaultem jsem mel vymazlenou S120, tu jsem pak dal brachovi. Prepisovat a prihlasovat jsme to byli asi pred mesicem. No a takhle to dopadlo... http://r-a-lenca.rajce.idnes.cz/Sbohem_krasko/
Přesunuto z 21. srazu
- R11
- Člen RCČR
- Kontaktovat uživatele:
Peeknaa prace. Skoda Skody, byla pekna... 

<> Renault 11 GTL, phase I, 1397 ccm, 49 kW, 5 dv., r. v. 1986

<> Renault Clio III Grandtour, phase II, 1149 ccm, 16V, 55 kW, 5 dv., r. v. 2010
Stalo se to v České u Brna. Brácha chtěl najet na doprava na rychlostku http://www.mapy.cz/#x=138037344@y=13313 ... 96+288+720
No a pry jak si podrazoval za dva, tak se mu utrhli doleva zadni kola (bylo mokro). Jak se to snazil srovnat, tak se akorat roztocil a skoncil v protismeru. Prvni auto ho jeste objelo, pak jel Roomster a ten ho sundal. Nastesti jel bracha sam, s lidma na prave strane by to asi nedopadlo dobre. Co me udivilo je, ze bracha dostal 1000vku za vytvoreni prekazy silnicniho provozu a vinu ten druhej. Fotky toho Roomsteru nemam, ale pry predbezna skoda 50 000. To si dost dobre neumim predstavit, kdyz pry naraznik, svetla, , kapota a blatniky a oba predni airbagy na odpis.
Ale zase se ukazalo, ze malo co je tak dobra deformacni zona jak skodovka.
No a pry jak si podrazoval za dva, tak se mu utrhli doleva zadni kola (bylo mokro). Jak se to snazil srovnat, tak se akorat roztocil a skoncil v protismeru. Prvni auto ho jeste objelo, pak jel Roomster a ten ho sundal. Nastesti jel bracha sam, s lidma na prave strane by to asi nedopadlo dobre. Co me udivilo je, ze bracha dostal 1000vku za vytvoreni prekazy silnicniho provozu a vinu ten druhej. Fotky toho Roomsteru nemam, ale pry predbezna skoda 50 000. To si dost dobre neumim predstavit, kdyz pry naraznik, svetla, , kapota a blatniky a oba predni airbagy na odpis.
Ale zase se ukazalo, ze malo co je tak dobra deformacni zona jak skodovka.
Mě to udivuje taky, ale je to podle mě v pořádku. Brácha už v té době stál a vina byla opravdu na řidiči Roomstera, měl jet tak rychle, aby stihl zastavit. Byli u toho nějací rozumní policajti. Tátovi to vyhodnotili obráceně, bohužel.R.A. píše:Co me udivilo je, ze bracha dostal 1000vku za vytvoreni prekazy silnicniho provozu a vinu ten druhej.
R19 chamade, 1,8 65kW 1994
- vampire.five
- Junior member
- Kontaktovat uživatele: