Takze ted je jasne, ze je neco s napravou, ale nemam poneti, co by to mohlo byt....navic jsem si az dneska vsimnul, ze tam nikde nejsou pera, ani integrovane v tlumicich, ale ze je tam jen zkrutna tyc.

Ma nekdo poneti o tom, co tam muze triskat?

Moderátoři: Moderators General, Moderators Technika
No ještě tam je to ložisko uprostřed-je v háji, ale torzky jsou OK a zadek mi neklesl.HOPPA píše:presscott a nebouchá Ti výfuk o nápravu? To je taky takový kovový tupý zvukZakvrdlej s ním vzadu a uvidíš.Jinak vzadu je torzní tyč,kdyby byla KO,máš zadek dole
Dá se přetočit
Vidim, ze tady nekdo ponocuje...HOPPA píše:Jenže rukou mu nenadělíš takové vibrace,jaké má při jízděpresscott píše:..kdyz s nim hybu rukou, nikde netriska....Takže hezky nožičkou
Ještě Ti může mlátit tlumič
Neponocuji,přijel jsem z práce.Já vím,že u mého mlátí výfuk a jsou to slilentbloky a je špatně posazený,ale kašlu na to,nemám na to čas.Až v ziměpresscott píše:Vidim, ze tady nekdo ponocuje...HOPPA píše:Jenže rukou mu nenadělíš takové vibrace,jaké má při jízděpresscott píše:..kdyz s nim hybu rukou, nikde netriska....Takže hezky nožičkou
Ještě Ti může mlátit tlumič.
No mozna ty vibrace takove neudelam, ale ty razy se mi nezdaji, ze by sly od vyfuku...teda muzu ho jeste zkusit parkrat nakopnout, ale nevim nevim. Uvidime..
Je to možný, že na cliu není, ale jinak je to uprostřed.presscott píše:Tak u me myslim v prosredku lozisko neni...teda vypada to tak, protoze jedine uchyty, ktere drzi tu tozku, jsou na krajich (uplne na koncich)..tak nevim. Zitra s tim jedu ke znamemu, ktery se na to podiva okem odbornika
Ok, muj mail: presscott@seznam.czmastickar píše:Asi se to dá rozdělat ale ja to nerozdělával . Dělal mi to jeden chlápek a je vymontovaná celá náprava. Napiš mi email něco ti pošlu -návod v Pdf jsou tam i obr jak se to rozdělává a foto te vymontovane napravy mám ji v garáži.
Tak to ne, moje vaha je vzhledem k tvemu kamaradovi zhruba polovicni. Myslim, ze tim to nebude...HOPPA píše:presscott-nevím,kolik vážíš a jestli převážně jezdíš sám,ale kamarád má 140 kg a jeho Škoda je taky malinko nahejčmo-i když vystoupí-jezdí převážně sám
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host