neoriginálne zásterky
Moderátoři: Moderators General, Moderators Technika
neoriginálne zásterky
chcel by som poradiť ohľadom kúpy neoriginálnych lapačov nečistôt. Má niekto neoriginálne ? Čo som ja pozeral univerzálne, keď som ich priložil k blatníku nepasovali - nesprávny oblúk.
poradte pls
poradte pls
-
Keras
- Grafoman
Taky jsem myslel, že to očurám a koupím si neorigo. Zkoušel jsem jich několik, ale bohužel bez úspěchu. Nejlépe se snad hodily vyloženě ty gumové s takovým účkem. Musely by se ale dost přiřezávat a bastlit, tak jsem nakonec obětoval litr a kupil jen přední originál.
O.T. Ty vogo privileg 1,2 stojí 213k. Sááákra
O.T. Ty vogo privileg 1,2 stojí 213k. Sááákra
Renault Thalia Privilège 1,2 16V 3/2010
- postar Michal
- Junior member
neoriginálne
...
Naposledy upravil(a) postar Michal dne ned led 26, 2014 17:56, celkem upraveno 7 x.
- postar Michal
- Junior member
Re: neoriginálne
musel si ich dako upravovat ?postar Michal píše:neoriginálne sa dajú kúpiť aj na
http://www.auto-max.sk/Pages_Shop/produ ... 1104b06f09
Ja ich mám osobne primontované, som spokojný, nie je to originál ale špinavé podbehy a blato na aute nepoznám. Zadné som dal do predu a predné som dal do zadu, pretože keď to bolo podľa návodu, vzadu to vyzeralo to strašne (ako na Tatre 815) takže mám tam menšie (predné), vyzerá to lepšie imidžovo.
Cena: pravdepodobne 16,00 eur zadné + predné
Mám aj ten antistatický pásik, čo je pod lapačmi, je to dobrá vec, auto ma už vôbec nekope.
a co je to ten antistaticky pásik som s toho vedla ?
-
Keras
- Grafoman
Fotky OK. Myslel jsem, že to bude teda horší, ale překvapilo mě to... Akorát bych měl strach, že to asi někde urvu - jsou to docela plácačky!
Díky
Antistatický pásek:
http://www.google.com/search?hl=cs&clie ... =&gs_rfai=
Díky
Antistatický pásek:
http://www.google.com/search?hl=cs&clie ... =&gs_rfai=
- postar Michal
- Junior member
- postar Michal
- Junior member
- postar Michal
- Junior member
Neorig. zástěrky
Tak jsem si koupil orig. zadní i přední zástěrky tak bych se chtěl podělit o zkušenost. Nejedná se o gumové,ale spíše plastové krytky,nic velkého.
Montáž jednoduchá až na plastové kolečko které se musí doslova vyrvat.
Celkově to vzhledu nepřidá a o funkčnosti nejsem zcela přesvědcěn.
Čekal jsem něco jako gumové zast. s nápisem RENAULT vzadu,ale takhle to vidim jako vyhozený prachy. Proto bych příště radši volit ze starší nebo žádný. Mno uvidim zda je nějaký rozdíl,když už je mám
Montáž jednoduchá až na plastové kolečko které se musí doslova vyrvat.
Celkově to vzhledu nepřidá a o funkčnosti nejsem zcela přesvědcěn.
Čekal jsem něco jako gumové zast. s nápisem RENAULT vzadu,ale takhle to vidim jako vyhozený prachy. Proto bych příště radši volit ze starší nebo žádný. Mno uvidim zda je nějaký rozdíl,když už je mám
-
Keras
- Grafoman
Re: Neorig. zástěrky
Těch je rencek přímo prošpikovanej. Je to jejich libůstka. Pro ně velké ulehčení, pro nás nasrání.radoraa píše:plastové kolečko které se musí doslova vyrvat.
No jo - jsou to dva tisíce no. Zas je fakt že s origo nikde nechytněš. Nejsou to plachty. Snad ani v zimě na nich nebude takovýho nábalu jako u větších plachet. To se pak musí "okopávat" a nepřidá to trvanlivosti. Teda jen pokud parkujete v garáži.
Je pravda, že u montáže zadních se musí vrtat do auta???
- postar Michal
- Junior member
-
Tsuni
- Starting member
- Kontaktovat uživatele:
Re: vŕtanie
No fotky som videl a veľmi dobre to vyzerá, gratulujempostar Michal píše:Ja som vŕtal, nechal som to na dvoch dierach, to čo si myslia v Renaulte ohľadom záruky ma vôbec nezaujíma, a zistil som, že mám auto čistejšie ako tí, ktorí si kúpili za drahé peniaze originálne, totiž všimol som si, že ten čo mal originálne mal ich menšie a tým aj zafŕkanejší bok auta, takže ja som SPOKOJNÝ ... nakoniec, pozri si tie fotky na začiatku ...
- postar Michal
- Junior member
- postar Michal
- Junior member
Súhlasím s Michalom. Ja mám originálne v predu aj v zadu a fŕka to omnoho viac ako neoriginálne. To čo má Michal, je zašpinené bežným jazdením a u mňa sa tvorí na spodnej časti podbehu vrstva blata. Mne skôr išlo o to, aby som chránil odkrytu časť v blatníku (to miesto kde sa montuje zásterka). No keď vidím a z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že tie neoriginálne sú lepšie. Myslím, že podobné má aj Thalia 1, neviem prečo také prdince začali vyrábať na Thaliu 2?
Renault Thalia Expression 1,2 16V , 5/2009
Re: neoriginálne zásterky
Je niečo nové na trhu v oblasti neoriginálnych zásterok na tháliu ?
Hľadám dáke čo by pasovali presnejšie ako tie UNI Sport.
Hľadám dáke čo by pasovali presnejšie ako tie UNI Sport.
Renault Thalia Expression 1,2 16V 8/2009
-
Docki
- Starting member
Re: neoriginálne zásterky
Tak jsem si konečně namontoval zástěrky-neoriginální.Pokusím se připojit obrázky.

Renault Thalia Authentique 1,2 16V,02/2011.
Dřívější auta: Hanomag 1,3/1939-Renault 4CV-Wartburg 900-Škoda 100-Moskvič 2140-Wv Golf I 1,9D-Renault 11TXE-Citroen BX 1,9D-Citroen Saxo 1,1
Dřívější auta: Hanomag 1,3/1939-Renault 4CV-Wartburg 900-Škoda 100-Moskvič 2140-Wv Golf I 1,9D-Renault 11TXE-Citroen BX 1,9D-Citroen Saxo 1,1