Chyba vsttikovani - dosla nafta

Než napíšete dotaz, přesvědčte se, zda už nebyl zodpovězen dříve. Nezakládejte nová témata, existuje-li stejné nebo příbuzné.

Moderátor: Moderators General

Odpovědět
T_master
Starting member

Chyba vsttikovani - dosla nafta

Příspěvek od T_master » pát bře 14, 2008 14:05

To se mi zase neco zadarilo :cry:

Nechal jsem svou Lagunu pres tyden u pritelkyne s pulkou nadrze nafty, no samozrejme jsi celou projezdila a nafta ji dosla, nevim co by ty zensky jeste chteli, mluvi to na ne, sviti to na ne a stejne nenatankujou.

I kdyz se nafta dolila a pote natankovala plna, tak to stale hazi chybu vstrikovani - vypnete motor :?

Auto jede normalne, v pohode akceleruje, ale radsi jsem to moc nepokousel.

Mate nekdo najaky napad?

Krome vymeny pritelkyne 8)

Diky.

T.

sato.sk
Starting member

Re: Chyba vsttikovani - dosla nafta

Příspěvek od sato.sk » pát bře 14, 2008 14:12

T_master píše:To se mi zase neco zadarilo :cry:

Nechal jsem svou Lagunu pres tyden u pritelkyne s pulkou nadrze nafty, no samozrejme jsi celou projezdila a nafta ji dosla, nevim co by ty zensky jeste chteli, mluvi to na ne, sviti to na ne a stejne nenatankujou.

I kdyz se nafta dolila a pote natankovala plna, tak to stale hazi chybu vstrikovani - vypnete motor :?

Mate nekdo najaky napad?

Diky.

T.
Pozri sem:

viewtopic.php?t=13081
Renault Laguna II, 1,9 dCi 74 kW, rv.2002

Laco19
Grafoman

Příspěvek od Laco19 » pát bře 14, 2008 14:15

T_master píše:To se mi zase neco zadarilo :cry:

Mate nekdo najaky napad?

Diky.

T.
Po vyjazdeni nafty RJ zaregistrovala chybu a pamata si ju. Staci chybu vymazat cez diagnostiku. Problem by bol ak by sa objavila opat.
K vymene: ak ti postacuje vykonovo, ma nizku spotrebu a je ticha pre takuto chybicku by som nemenil :wink: .

T_master
Starting member

Příspěvek od T_master » pát bře 14, 2008 14:21

sato.sk - tenhle topic jsem prehlidnul, diky

Laco19 - servisaci si zase vydelaji a co se pritelkyne tyce, tak vykonove vyhovuje, i kdyz nekdy by mohla pridat, spotreba v norme, ale ta tichost hapruje, potreboval bych nejakou sadu na odhlucneni :lol:

Laco19
Grafoman

Příspěvek od Laco19 » pát bře 14, 2008 14:35

T_master píše:sato.sk - tenhle topic jsem prehlidnul, diky

Laco19 - servisaci si zase vydelaji a co se pritelkyne tyce, tak vykonove vyhovuje, i kdyz nekdy by mohla pridat, spotreba v norme, ale ta tichost hapruje, potreboval bych nejakou sadu na odhlucneni :lol:
Ak chces z casu na cas nieco s Lagunou robit oplati sa vlastna diagnostika. Interface je za cca 1000SK ale chce to dost casu... Cast casu sa ti vrati ked si nieco opravis za par minut (a v case ked to vyhovuje tebe), nemusis jazdit MHD a mozno aj usetris. Inak co zasah, to 500SK...
K "vymene": s hlucnostou sa musis zmierit, ziadna odhlucnovacia sada trvalo nezabera...

ballky
Advanced member

Příspěvek od ballky » pát bře 14, 2008 20:01

Laco19 píše:

Ak chces z casu na cas nieco s Lagunou robit oplati sa vlastna diagnostika. Interface je za cca 1000SK ale chce to dost casu... Cast casu sa ti vrati ked si nieco opravis za par minut (a v case ked to vyhovuje tebe), nemusis jazdit MHD a mozno aj usetris. Inak co zasah, to 500SK...
K "vymene": s hlucnostou sa musis zmierit, ziadna odhlucnovacia sada trvalo nezabera...
kde zozeniem interface za 1000???
Renault Laguna Grandtrour 2,2Dci Initiale Paris 2006. automat,18" Ronal

L U K Y
Advanced member
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od L U K Y » pát bře 14, 2008 20:21

tak dnes som konecne vymazal to hnusne blikanie stop a este ten obrazok motora. trvalo mi to asi 10 - 15 min nez som na to prisiel ako sa to robi .
ale musim sa za to podakovat lacovy lebo on to tu uz niekde rozoberal ako pouzivat ddt2000 a to mi pomohlo. Je fakt nanic ze ten soft nie je aspon v anglitcine :( (mohol by to niekto prelozit :) )

tiez mi dosla nafta na aute (zle mi ukazuje rucicka ) a jazdil som tak vyse pol roka bez problemov takze sa nemusis bat tak jazdit.

Bacha na ošklivý slova :-)
LIIGrandtour 1.9dci/88kw, tempomat, 8xairbag - ,ol.filter vecsi z P307, zrk.folie, disky ENZO, subik :), denne LED svetla. odislo turbo..konec asi.. :(

Ford Fusion2 1.4tdci, vyhrievane predne sklo-ked si clovek na to zvykne tak uz nemoze byt bez toho :} predane
Fiat stilo 1.9 115k panoramaticka strecha...
SkuterSUZUKI Burgman 250

najnovsi prirastok HONDA LEGEND 3.5 V6 VTEC, SHAWD 4x4, 295konikov :)

Laco19
Grafoman

Příspěvek od Laco19 » ned bře 16, 2008 19:19

ballky píše:
Laco19 píše:

kde zozeniem interface za 1000???
Radovo 1000SK, v skutocnosti je to cca 1300SK aj s dopravou. Na iternete, nazov firmy si teraz nespomeniem a zapisane to nemam, Fy je z Ostravy (?)... Myslim ze k tomu bol ak OBD kabel (alebo to bolo vstavane do konektora), bol k tomu potrebny len RS232 kabel.

tomas777
Starting member

Příspěvek od tomas777 » čtv úno 24, 2011 12:55

Tak jsem už taky v klubu těch, kterým došla nafta :wink:

Budíky se zbláznili a i když ještě ukazovali skoro celou rezervu, tak jsem zůstal na suchu.

A můj dotaz je:

kde mám u motoru 1.9dCi 88KW hledat odvzdušňovací ventil/pumpičku/balónek???

Potřeboval bych popis pro blbce, hledej tohle a hledej to tam.

Protože dnes jsem do prostoru motoru čuměl jak husa do flašky.

Předem díky.

T.

kralikbiker
Advanced member
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kralikbiker » úte bře 01, 2011 19:38

tomas777 píše:Tak jsem už taky v klubu těch, kterým došla nafta :wink:

Budíky se zbláznili a i když ještě ukazovali skoro celou rezervu, tak jsem zůstal na suchu.

A můj dotaz je:

kde mám u motoru 1.9dCi 88KW hledat odvzdušňovací ventil/pumpičku/balónek???

Potřeboval bych popis pro blbce, hledej tohle a hledej to tam.

Protože dnes jsem do prostoru motoru čuměl jak husa do flašky.

Předem díky.

T.
balonek je u palivovýho filtru :) schovanej pod takovym plastem,musíš sundat jinak není vidět :)
Laguna II Grandtour 2002/1.9DCi/88kW/270Nm(+CHIP lehce přes 150koní(113kW/350Nm)6kvalt/EGR OFF/KAT OFF/KN filtr,velkej FMIC,kolem 6l/100km,výbava Expression,dovoz Německo :)
Obrázek

Uploaded with ImageShack.us

Odpovědět

Zpět na „Renault Laguna II“