Skočil se podívat, kde Espace vzniknul

http://www.renaultclub.cz/na_navsteve_v ... space.html
Komentáři netřeba šetřit

Moderátor: Moderators General
Espace Espider (Sbarro) najdes u nas v Prototypech.TomB píše:Moc krásný článek.Skvělej nápad na výlet.Škoda že jsem netušil o Romorantinu který je těch pouhých 60 km jižně od Orléans,když jsem tam poblíž zrovna trávil dovolenou.Já se tam dostat tak jim tam všechno poslintám.....Škoda jen že některé fotky jsou malý,např. ten Espace Spider Sbarro.Ale to je fuk začínám je nahánět po netu.
Hlavní část textu článku je doslovný překlad onoho průvodce v angličtině, takže je težké odpovědět. Snad tím mysleli zelené=ekologické auto.Michal Houdek píše:Rancho několikrát viděl, a ani jednou nebylo zelené, spíš hnědé.
Rancho mělo laminátovou karosérii, proto je tam kurzívou můj dodatek "Tady se ověřovaly malosériové technologie, později geniálně využité v Espace."Michal Houdek píše:Možná se pletu, ale netuším, jaké technologie, prý později využité v Espace Rancho mělo.
Sorry, fakt to tam není. MichalTomáš Langer píše:Hlavní část textu článku je doslovný překlad onoho průvodce v angličtině, takže je težké odpovědět. Snad tím mysleli zelené=ekologické auto.Michal Houdek píše:Rancho několikrát viděl, a ani jednou nebylo zelené, spíš hnědé.Rancho mělo laminátovou karosérii, proto je tam kurzívou můj dodatek "Tady se ověřovaly malosériové technologie, později geniálně využité v Espace."Michal Houdek píše:Možná se pletu, ale netuším, jaké technologie, prý později využité v Espace Rancho mělo.
Koukám do článku, kde jsem napsal, že Rancho je předchůdce Espace, ale ne a ne to najít.... Jen v popisu obrázku je, že Rancho je předchůdce SUV, v čemž se dokonale shodujeme. Naopak, předchůdcem Kanga je jednoznačně Peugeot Partner, Renault předtím žádné podobné auto nedělal
.
Trefenejch je nás vícTomáš Langer píše:Teda kluci, těmahle příspěvkama jste pohladili moje srdíčko. Už jsem si občas připadal, že jsem tady trefenej Espacem jenom já...![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host