DDT píše:Ghoste, tento topik je velmi zbytečný. přečti si pravidla fóra
http://www.renaultclub.cz/phpBB2/viewtopic.php?t=34 A buď se tím řiď a nebo pokud ti nevyhovují, nepřidělávej mi práci. Zároveň tě musím upozornit že jakákoliv komerční propagace bez předchozího souhlasu klubu je zakázána, čímž ti taktně doporučuji aby sis změnil podpis dříve než ti ho změním sám. Toleroval jsem ti to až dosud a zdá se, že bych neměl.
Podpis jsem si změnil... Beru tohle bylo pochybení z mojí strany... BTW. v odkazovaných pravidlech to zanesené nemáš
Vůči tvému upozornění jsem se ohradil z toho důvodu, že bylo napsáno stylem, jako bych měl za každým druhým slovem "kastrovaného býka" a "řitní otvor"... (je to dost slušně???)
Prostě si nemůžu pomoct, ale na jedné straně upozorňovat na to že mi jednou za čas ujede huba a na druhé straně tu 24hodin denně veřejně nabízet k použití emotikony s významem "polib mi *****", hopsající přirození, zabijáka starších a podobné prostě z mého pohledu postrádá logiku a je to protichůdné...
Pokud jsem si dobře znova přečetl pravidla, nejedná se o klub "under 18", tudíž si můžou číst všichni bez ohledu na věk... Takže když to vezmeme ad absurdum, čistě teoreticky tu může číst a psát i můj měsíční syn...
A upřímně, připadá mi, že mnohem závadnější je povolovat emotikony ukazující násilí než upozorňovat po jednom vulgárním slovu v threadu že jsem vulgární... Přitom výraz, za který jsi mne upozornil na vulgaritu, zná 99% dětí ve školce...

Neděláš z toho tady tak trochu USA, kde se vyjadřuje prezident k prsu Janet Jacksonové a odsoudí tě za to, že podržíš ženský dveře???
awe_cz píše:Aha, takze to, ze tu jsou "vulgarni" smajlici znamena, ze se muzes chovat jako XXXXXXX ? Hm, mel by ses nad sebou zamyslet.
Tobě asi v životě nikdy nic neujelo což? Ať myslím jak myslím, chápu z toho dobře, že když se ohradím vůči názoru admina, chovám se kvůli tomu jako XXXXXXX?
Anarki píše:Už jen čekám na osudný nápad, kdy někoho ehm. "moudrého" napadne aby admina, jeho práva a povinnosti určovali volby
Přišlo by mi to docela normální, aby si lidi mohli vybrat, kdo má nad nimi bdít, hlídat jejich chování a tvořit pravidla... Krom toho, tam kde bdí jediný člověk nad 1000 jiných, to vždycky zavání diktátem... A to je holt věc, která mi vždycky vadila...
Všem se tedy z hloubi duše omlouvám za to, že jsem si dovolil zveřejnit jiný názor na věc, než nejvyšší a neomylný...

Asi už bude pravda to, že mám problém s přijímáním autorit...
Jsem holt asi XXXXXXX (btw. není to vulgarismus?

), občas mluvím jak mi zobák narostl, neuznávám slušnost za každou cenu, ale aspoň si nehraju na 100% šlušňáka, tedy něco čím nejsem a už nikdy nebudu...