Zdravíčko....
Přišel jsem večer k autu, strčím kartu, první stupeň bez problému,ale na druhý už to neodblokuje imobilizér... Teda jestli je to správně nazvaná chyba.
Jednoduše řečeno... Jako by tam karta nebyla.
Měl jsem problémy s kartou, auto nešlo odemknout a zamknout.. Ale byla to technická vada na kartě, jelikož jsem měl upadlé mikrospínače ze základní desky na kartě.
Může mi někdo z Vás poradit co s tím?
Auto se nedá tím pádem odtáhnout, nic
Díky
Lukáš Somol
725888647
ČTEČKA KARTY - nefunkční 2. stupeň. NEJDE NASTARTOVAT
Moderátor: Moderators General
Re: ČTEČKA KARTY - nefunkční 2. stupeň. NEJDE NASTARTOVAT
S druhou kartou jsi to urcite zkousel. Takze bych zkusil rozebrat ctecku karet a podivat se jestli neni treba jen problem s tim "plastikem" jako odchazi u prvniho stupne.
Re: ČTEČKA KARTY - nefunkční 2. stupeň. NEJDE NASTARTOVAT
Ahoj,
řeším od včerejška následující problém:
1. přijedu z práce,auto zamknu - vše v pořádku
2. po hodině jdu do kufru-auto odemknu a zamknu - vše v pořádku
3. po cca další hodině chci odemknout ale auto už na signál z karty nereaguje,kontrolka karty blikne jako vždy
4. klíčkem nouzově otevřu dveře,strčím kartu do čtečky a nic,žádná kontrolka nesvítí,startování nic,prostě nic nereaguje
5. po výměně nové baterie v kartě se pořád nic neděje
6. zkoušel jsem druhou kartu o které vím,že sice nejde odemykat-zamykat ale ve čtečce fungovala a auto startovalo,bohužel ani tato druhá karta ve čtečce nefunguje
7. ještě jsem zkusil přez startovací kabely dodat autu štávu,pokud by autobaterie odešla ale taky to nepomohlo
díky za jakékoli tipy co s tím
Petr
řeším od včerejška následující problém:
1. přijedu z práce,auto zamknu - vše v pořádku
2. po hodině jdu do kufru-auto odemknu a zamknu - vše v pořádku
3. po cca další hodině chci odemknout ale auto už na signál z karty nereaguje,kontrolka karty blikne jako vždy
4. klíčkem nouzově otevřu dveře,strčím kartu do čtečky a nic,žádná kontrolka nesvítí,startování nic,prostě nic nereaguje
5. po výměně nové baterie v kartě se pořád nic neděje
6. zkoušel jsem druhou kartu o které vím,že sice nejde odemykat-zamykat ale ve čtečce fungovala a auto startovalo,bohužel ani tato druhá karta ve čtečce nefunguje
7. ještě jsem zkusil přez startovací kabely dodat autu štávu,pokud by autobaterie odešla ale taky to nepomohlo
díky za jakékoli tipy co s tím
Petr