Signalizace zapnutí pásu
Moderátor: Moderators General
-
Valis
- Starting member
- Kontaktovat uživatele:
Signalizace zapnutí pásu
Nevím jestli mi ta kontrolka přestala fungovat nebo idndikace zapnutí bezpečnostního pásu u spolujezdce už ve verzi 09 chybí a to nejen vizuální ,ale taky akustická. Pro řidiče funguje. Mám pocit , že ze začátku tam byla i u spolujezdce. Samozřejmě , že se zobrazovala jen při obsazení sedadla
. Mohl by mi někdo potvrdit se stejným rokem výbavy jestli je tam nebo ne?
Renault Megane Grandtour 1,6 Sportway 06/2009
- sedlon.jiri
- Junior member
Re: Signalizace zapnutí pásu
Ahoj,Valis píše:Nevím jestli mi ta kontrolka přestala fungovat nebo idndikace zapnutí bezpečnostního pásu u spolujezdce už ve verzi 09 chybí a to nejen vizuální ,ale taky akustická. Pro řidiče funguje. Mám pocit , že ze začátku tam byla i u spolujezdce. Samozřejmě , že se zobrazovala jen při obsazení sedadla. Mohl by mi někdo potvrdit se stejným rokem výbavy jestli je tam nebo ne?
signalizace na spolujezdcovo sedadlo nebyla v žádném ročníku výroby. Pouze u řidiče
Renault Megane sedan II 1.4 16V ICE
-
brozek miroslav
- Starting member
signalizace zapnuteho pasu
Signalizace zapnuteho pasu funguje jenom u ridice
THALIA expresion1,48Vnově RMII sedan sportway 1,4 16V cerna metla 6/2009
A co vzít šroubovák a otevřít kryt toho zacvakávacího nesmyslu a tam přemostit ten spínačRado77 píše:Hej? Takze staci najst droty k tomu snimacu vahy a proste jeden cvaknut a uz mi pas nebude piskat?
Když něco nevíš a zeptáš se budeš vypadat jako blbec 5minut, nezeptáš-li se budeš blbcem celý život
V údržbě: Renault Megane CC 2.0T RV 2008; Renault Modus 1,2 16V TCe 2008
Historie: Renault Megane Coupe 1,6 16V RV 2001; Renault Clio 1,2 8V RV 2008; Renault Clio 1,5 DCi RV 2003; Renault Espace IV 1,9 DCi 2006
Vlastní: Renault Thalia Privilège 1,4 16V RV 2009
; Dacia Dokker Stepway 1,2 Tce RV 2018
V údržbě: Renault Megane CC 2.0T RV 2008; Renault Modus 1,2 16V TCe 2008
Historie: Renault Megane Coupe 1,6 16V RV 2001; Renault Clio 1,2 8V RV 2008; Renault Clio 1,5 DCi RV 2003; Renault Espace IV 1,9 DCi 2006
Vlastní: Renault Thalia Privilège 1,4 16V RV 2009
; Dacia Dokker Stepway 1,2 Tce RV 2018-
samtrix
- Advanced member
- Kontaktovat uživatele:
Jen nějak nepobírám ten smysl toho čidla váhy u sedadla řidiče, stačí snad aby byla udělaná kontrola na zapnutý pás při jízdě ne?? Dyť je jasný že tam asi někdo sedět musí když to auto jede
Další zbytečná součástka 
MEGANE II Grandtour 1.5dci 78kw@91kw K9K732 chip, 11/2007, najeto 87500km, esp, panorama
Galerie oprav a úprav https://picasaweb.google.com/samtrixx/
Galerie oprav a úprav https://picasaweb.google.com/samtrixx/
francouzum ne:)samtrix píše:Jen nějak nepobírám ten smysl toho čidla váhy u sedadla řidiče, stačí snad aby byla udělaná kontrola na zapnutý pás při jízdě ne?? Dyť je jasný že tam asi někdo sedět musí když to auto jedeDalší zbytečná součástka
mIII-ka to ma uz i u spolujezdce a moc moudrej z toho nejsem:) obcas si placnu na spolujezdcovo sedadlo neco tezsiho a hned to pipa. Co je sikovny tak to pres display informuje i o zapnuti ostatnich sedadel vzadu - s tim, ze tam nema ty senzor ty vahy a jenom informuje o tom, kolik je lidi zaplejch a kdyz se nekdo odpoji zajazdy tak v tu chvili to zacne informovat o tom ze se odpojil:)
Renault Megane grandtour III 2.0 TCe Privilege (+ ,17", zatmavena zadani skla, sibr, poloautomaticka brzda, navigace, xenony)
Snad tady nechcete vsichni rict, ze jezdite bez pasu?
Kontrola pasu je dobra vec, alespon primeje lidi se zapnout (mimochodem v Meganu II 09 je to pipani s rozumnou hlasitostí, ten 06 řval fakt hodně).. ale jestli bych mel premyslet nad nejjednodussim zpusobem, jakym ji obejit, tak bych si sehnal nejake pasy z Megana, ustrihl si z nich jen ten zacvakavaci konec a ten mel jednoduse stale zacvakly v dirce..
Kontrola pasu je dobra vec, alespon primeje lidi se zapnout (mimochodem v Meganu II 09 je to pipani s rozumnou hlasitostí, ten 06 řval fakt hodně).. ale jestli bych mel premyslet nad nejjednodussim zpusobem, jakym ji obejit, tak bych si sehnal nejake pasy z Megana, ustrihl si z nich jen ten zacvakavaci konec a ten mel jednoduse stale zacvakly v dirce..
Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - muj mazel
Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auti
CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - na letni popojizdeni
Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auti
CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - na letni popojizdeni
no, taky mi to prijd ejako samozrejmostMitja píše:Snad tady nechcete vsichni rict, ze jezdite bez pasu?![]()
Renault Megane grandtour III 2.0 TCe Privilege (+ ,17", zatmavena zadani skla, sibr, poloautomaticka brzda, navigace, xenony)