Jinak teda misto zase Melnik
Temin 4.-6.9.2009
P.S.: snad me za ten topik Viktor nezabije

Moderátor: Moderators General
No nevím nevím, nebylo by lepší zůstat doma u televize, nebo si hrát s dětmi?DDT píše:... ze bych se taky stavil? ...
jistě... ale mimo pořadí, že? Rekord z hlavy nevím, já měl 55s při té první ukázkové jízdě - Lagunka se moc hezky vodila mezi kužely, ale měl jsem vám ukázat jak se to má jet a ne to hned zbourat, že joDan Black píše: Těch Viktorovo 49s. je nejlepší čas, ne?
No ale až na druhý pokus, že? (první průjezd si dost nezvládl) A byl bys ještě rychlejší nebýt toho pálnení gum na otočce, tam jsi hodně ztratil.ITexpert píše:ja mel nejakych 52 a nejaky drobny a jeden kuzel dole noale myslim ze dobry spokojenost byla ... ostatne i viktor byl spokojen s vykonem meho mazlíčka ...
akorat gumy definitivne doslouzili a musim koupit 2x nové dam na rady Honzy 100KUCe a Viktora a necham to na 16ti palcakach a posadim to na Mišky a uvidíme co to udělá
už dávno, FelixeMirecc píše:Mame noveho predsedu ?
Uvidime vyzkoušíme maximalně seženu ty toya jak sme se bavili ale to je100KUC píše:
.....gumy fakt nech 16ky, ovšem při tvém stylu jízdy nečekej, že ti Pilot Exalto 2 vydrží víc než ty Continentaly co máš..
Mazlíčka jsi mi taky slíbil půjčit....
Nejrychlejsi byl, asi o 3,5 vteriny pred druhym nejrychlejsim. Samozrejme ze mimo soutez100KUC píše:jistě... ale mimo pořadí, že? Rekord z hlavy nevím, já měl 55s při té první ukázkové jízdě - Lagunka se moc hezky vodila mezi kužely, ale měl jsem vám ukázat jak se to má jet a ne to hned zbourat, že joDan Black píše: Těch Viktorovo 49s. je nejlepší čas, ne?
Takze na podzim si budem slalom uzivat zase?DDT píše:...
Uzil jsem si to.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů