Caballeros píše:Dobrý den, jelikož jsem se před nedávnem stal majitelem uvedeného vozidla a nemám s ním zatím žádné zkušenosti , tak se obracím na Vás s mými dotazy (možná budou trapně jednoduché, ale zeptat se musim
podla otazok mas ine auto ako ja ...
Caballeros píše:1, Kolika místný je digitální tachometr? No na mém mi ukazuje ujetí cca. 30.000 Km což údaj hluboce scestný. Na druhou stranu si myslím, že už je to tak "staré" auto, že přetáčet ho na PC nemám smysl..
Netusm ja mam v aute analogovy tachometer a pocitadlo km.
Caballeros píše:2, Množství oleje - refička mi ukazuje, leč podsvícení se ani neťukne.. Může to být jen prasklou žárovkou jak doufám, nebo to může mít i jinou příčinu?
ziarovka je najpravdepodobnejsia
Caballeros píše:3, Servis + emotikon Brzdy - někdy se mi rozsvítí během jízdy a pak zhasne, někdy svítí neustále. A nevím co by to mohlo být, jelikož brzdí bez problémů
ja mam v aute dve kontorolky na brzdy, jedna znaci nedostatok brzdovej kvapaliny, druha znaci zjazdene brzdove dosticky .. ak spolu s tou kontrolkou svieti aj servis, predpokladam, ze ide o tie brzdove dosticky. Pricina moze byt aj v tom, ze kablik k brzdovym dostickam ma porusenu izolaciu a dotyka sa niekde kostry.
Caballeros píše:4, Hlasový syntetizátor - na německých stránkách jsem četl, že v této výbavě má být... a já se na něj těšil, že si procvičím francouzštinu a ono nic.. Nevíte kde by se dal zapnout? Nebo respektive jak zjistit, že ho tam vůbec mám.
neporadim ja syntetizator nemam.
Caballeros píše:Tlak v pneumatikách - na kolik by se měly plnit...
hm tak teraz si ma dostal, ale ak sa nemylim, tak ja davam tak 2,2 - 2,3.
Caballeros píše:Předem děkuji za Vaše odpovědi a doufám, že jsem Vás němi nijak neotravoval.
David
P.S. máme za sebou prvních 500 km a oproti mému původnímu autu (Ford Taurus) se to nedá ani srovnávat holt chvála co jsem si na něj četl byla odpodstatněná.
R25 TX - 2.2i ( J7T) R.V. 1987