mám takové 2 problémky z nichž jeden už se tu probíral
1) Pření náprava a pazvuky - jakmile se teď v zimě přiblíží teploty k NULE začínají se ozývat pazvuky při přejezdech hlavně příčných nerovnosti. Tenhle problém už se tu kdysi řešil. Prý se měnili tyčky řízení a stabilizátorů + horní uložení tlumičů. Promazávali se v Renaultu nějakým speciálním olejem gum.uložení stabilizatoru. Vše ale nemělo moc velkou úspěšnost. Má někdo lepší zkušenost jak to odstranit ?
Já si nechal udělat rozborku nápravy. Horní uložení tlumičů a tyčky řízení byly OK. Měnil jsem pouze cele hliníkové spodní ramena (byly hotové kulové čepy a urvané silentbloky které jsou VLISOVANĚ do těch ramen) Myslel jsem že se našel problém že rachot dělaly ty silenbloky. Bohužel vše při starém ...

2) Geometrie přední nápravy - po přezutí na nové ZINMÍ PNEU jsem začal pociťovat že auto táhne DOPRAVA. Nechal jsem udělat GEOMETRII ale problém stále přetrvával. Ten co mi tu GEOMETRII dělal mě poslal ke svému kolegovi který měl zas jiný systém pro měření. Ten zjistil že musel ještě "doštelovat" kolo u řidiče trochu. Každopádně auto stále táhne DOPRAVA a abych to jelo rovně tak musim držet volant trochu DOLEVA

Začínám mít i podezření jestli na vině nemůže být kvůli DESIGNU auta zvolená velikost kol. Velke 20" a šiřka jen 195 jestli to tím pádem více nekopíruje příčný sklon silnice .....
Díky za postřehy.