Asi mas pravdu, nalevo je v Megane III a asi i LIII. Jiz v tom mam zmatek. 
Renault se stara o cviceni meho mozku. Otevru kupatl a tycka na podepreni kapoty je nalevo. Otevru trojkoveho grandtura a je vpravo. Takovych cvicni je mnohem vic.

Klima Laguna
Moderátor: Moderators General
Re: Klima Laguna
Laguna III Coupe 2,0 dCi, 4control, 131kW/180k, tmavě červená metalíza
Megane III CC, 1,4 TCe, 96kW/130k, černá metalíza
Trafic II L2, 9 míst, 1,9dCi, 74 kW, modtrá
						Megane III CC, 1,4 TCe, 96kW/130k, černá metalíza
Trafic II L2, 9 míst, 1,9dCi, 74 kW, modtrá
Prosím dokázal by mi někdo poradit s kompresorem klimatizace na dvojkové laguně s motorem 1,9 88kw? Jak poznat, který tam patří kromě čísla na něm? Nebo jsou všechny stejné? Na jednom vrakovišti co má eshop jsem našel tři druhy kompresorů pro motory 1,9 s cenou od 1500kč číslo: 8200021822, 1800kč s čísly: 8200421410, 8200678507, 8200979499 až po 2420kč s číslem: 8200424250.
Auto je přece jenom dost laciné a cenou za nový kompresor bych jeho hodnotu znásobil víc než za plnou nádrž tak hledám možnosti.
Na jedněch stránkách jsem našel, že podle mého VIN by tam měl být kompresor s čísly 8200343375 nebo 7711368037 ty se mi moc nedaří najít.
A problém je, že v klimě nějaký tlak byl (po stisknutí ventilku to fučelo ven), po doplnění se stejně nic neděje. Kontrolka na panelu svítí, ale kompresor se netočí. Díval jsem se na to jak blbej a prostě nic. V kabině jsem prošel všechny pojistky při jiné závadě pomocí měřáku a jsou OK. V motorovém prostoru u baterky by to měla být pojistka číslo 9 20A ta je taky v pořádku. Rozdělal jsem i čidlo u vnitřního zrcátka a tam se to točí. Vnější čidlo teploty v zrcátku funguje. Mně z toho vychází problém s kompresorem nebo jeho spojkou.
Nebo pokud by někoho něco napadlo jsem otevřen nápadům.
Ještě jsem si vzpomněl. Ventilátor na chladiči se rozběhne vždy hned jak strčím kartu do čtečky a běží dokud nevypnu motor a pak teprve s nějakým spožděním se vypne a nad chladičem jsem našel dvoupinový konektor, ale nikde v jeho dosahu nic kam by patřil. To jen pro pořádek.

Auto je přece jenom dost laciné a cenou za nový kompresor bych jeho hodnotu znásobil víc než za plnou nádrž tak hledám možnosti.
Na jedněch stránkách jsem našel, že podle mého VIN by tam měl být kompresor s čísly 8200343375 nebo 7711368037 ty se mi moc nedaří najít.
A problém je, že v klimě nějaký tlak byl (po stisknutí ventilku to fučelo ven), po doplnění se stejně nic neděje. Kontrolka na panelu svítí, ale kompresor se netočí. Díval jsem se na to jak blbej a prostě nic. V kabině jsem prošel všechny pojistky při jiné závadě pomocí měřáku a jsou OK. V motorovém prostoru u baterky by to měla být pojistka číslo 9 20A ta je taky v pořádku. Rozdělal jsem i čidlo u vnitřního zrcátka a tam se to točí. Vnější čidlo teploty v zrcátku funguje. Mně z toho vychází problém s kompresorem nebo jeho spojkou.
Nebo pokud by někoho něco napadlo jsem otevřen nápadům.
Ještě jsem si vzpomněl. Ventilátor na chladiči se rozběhne vždy hned jak strčím kartu do čtečky a běží dokud nevypnu motor a pak teprve s nějakým spožděním se vypne a nad chladičem jsem našel dvoupinový konektor, ale nikde v jeho dosahu nic kam by patřil. To jen pro pořádek.
Dnes jsem vymontoval spodní kryty pod motorem a vyndal čidlo co je na chladiči klimy a zkusím objednat nové. Taky jsem se tím dostal ke konektoru na spojku kompresoru tak to zkusím proměřit, ale deštík mě vyhnal, ale i když jsem se snažil tak číslo kompresoru jsem nikde neviděl