Genialny popis co?
Vlastne tu je to vidno, ako som to zboku odpilil cca pol centi od zaciatku v spoji:
To cierne "hadatko" dokola je to gumove tesnenie. A tu som prilozil odpileny vrch spet, este vidno cez diery prerezane sroby:

Moderátor: Moderators General

no o tomto som nevedel. Mne sa asi pred tromi rokmi poprve stalo, ze mi nezopla klima. Ale po par km nabehla( neustale zapinanie, vypinanie). Kedze ju ale moc nepouzivam, tak mi to blbne obcas ale mal som vypozorovane, ze ked mi nezopla, tak som zastavil , vypol motor, klimu nechal zapnutu, nastartoval som a uz chladila. Ale doteraz som to pripisoval veku a malemu mnostvu chladiva. Od novoty sa nedoplnaloHandyMan píše:Takže pěkně po pořadě. Nás se prý týkal ten problém s klimatizací (dostali jsme dopis z renaultu, jinak žádný problém). Nějak jim to nešlo v servisu kloudně přehrát, hráli si s tím půl dneA výsledkem bylo, že za čas přestala jít klimatizace
. Vše se chovalo normálně, jen nespínal kompresor. Taky nemohli přijít na to, co tomu je, až to nakonec spravil nový update sw (při druhé návštěvě servisu, kdy byl konečně k dispozici elektrikář). Prý zase novější, než tenkrát při té svolávačce, ale verzi sw bohužel neřekli.
; Dacia Dokker Stepway 1,2 Tce RV 2018Uživatelé prohlížející si toto fórum: PaloD a 3 hosti