Momentálně je teď roztrhaná převodovka, ale ta se sežene rychle. A pokut ne tak se pojede jen s pohonem dvouch kol.
A doufám že stihnu udělat tu moji jedenáctku abych jí taky otestoval.
Moderátor: Moderators General
Koncern 4ever no znam takovy lidiLiboa píše:Přijel bych tam s Das Auto. Konkrétně WV Golf 2 syncro, motor TDI z Seat leon Cupra (mechanické čerpadlo).
Momentálně je teď roztrhaná převodovka, ale ta se sežene rychle. A pokut ne tak se pojede jen s pohonem dvouch kol.
A doufám že stihnu udělat tu moji jedenáctku abych jí taky otestoval.
a cena s vlastni obsluhousoptík píše:Tak jsem dnes nahnal toho kámoše co jim patřej ty stopky. A bohužel o nějakým zapůjčení nechtěl ani slyšet. Sice jezděj i po jiných soutěžích, ale jen s vlastní obsluhou.
To je mi jasny, psal jsem to jen jako takovej "hec"Liboa píše:Myslím že by tě dost auto na tý motorce dalo.
Přeci jenom géeso neni taková dračice.
Vlastní obsluhou jsem myslel jako obsluhu majitele. A na to jsem se neptal jestli bude ochotnej to stěhovat k Mělníku.ITexpert píše:a cena s vlastni obsluhousoptík píše:Tak jsem dnes nahnal toho kámoše co jim patřej ty stopky. A bohužel o nějakým zapůjčení nechtěl ani slyšet. Sice jezděj i po jiných soutěžích, ale jen s vlastní obsluhou.
jj tak sem to myslel jako kolik by stalo kdyby se to vzalo do melnika i s nakym tim majitelem co stim dela...soptík píše:Vlastní obsluhou jsem myslel jako obsluhu majitele. A na to jsem se neptal jestli bude ochotnej to stěhovat k Mělníku.ITexpert píše:a cena s vlastni obsluhousoptík píše:Tak jsem dnes nahnal toho kámoše co jim patřej ty stopky. A bohužel o nějakým zapůjčení nechtěl ani slyšet. Sice jezděj i po jiných soutěžích, ale jen s vlastní obsluhou.
super dik...soptík píše:no tak jsem to zjišťoval a vola tomu kámošoj a kdybych napsal kam jsem byl poslán tak tu od admina dostanu dištancale ještě není vše straceno. Zkouším ještě další páky. Každopádně zareferuji.
předběžně rezervujsoptík píše:Tak mám nejnovější informace. Kurňa, ale podlejzání mě de![]()
![]()
Takže termín 13.6. je volnej a možnost docela frofi časomíry, ale 14.6. už je obsazenej jinou akcí.
ja si myslim ze bude oboje ale psstHonYa píše:nejsem pro sprint.....letiste je na to fakt kratke (pokud nechcete delat sprinty na 250(300) metru).......jsem spis pro slalom a potom do toho taky jdu..........neco na tom letisti mam najezdeno......
Souhlas. Na divocarny typu sprint moc nejsem, ale nejaky pekny zakrouzeni si mezi kuzelamaDDT píše:...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host