Otváranie skla zadných dverí

Než napíšete dotaz, přesvědčte se, zda už nebyl zodpovězen dříve. Nezakládejte nová témata, existuje-li stejné nebo příbuzné.

Moderátor: Moderators General

Odpovědět
vili45
Starting member

Otváranie skla zadných dverí

Příspěvek od vili45 » ned úno 26, 2012 19:12

Ahojte, potreboval by som poradiť. Prestal mi fungovať spínač otvárania zadneho okna na kufri. Myslím si, že ovladanie je elektricke. Vypálenu poistku so nenašiel žiadnu, tak pravdepodobne otváranie ovláda relé. Neviete náhodou kde by som ho mohol nájsť. Dík za rady.
Renault Scénic 1.9 dCi

mccase69
Starting member

Re: Otváranie skla zadných dverí

Příspěvek od mccase69 » čtv bře 01, 2012 20:33

Kde to má ten spínač? Já mám taky otvírací okno v pátých dveřích, ale žil jsem v domnění že jde otevírat jenom mechanicky (to tlačítko mezi žárovkama na osvětlení SPZ)
Edit: Aha teď mně napadlo že vlastně to není mechanické otvírání, ale že je to právě ten spínač. Moje chyba, omlouvám se, ale starý příspěvek smáznout nejde
Renault Scenic Carminat, 1,6 16V_79kW_2001 "Advan Racing RGII Bronze"

vili45
Starting member

Příspěvek od vili45 » stř dub 11, 2012 20:23

vili45 píše:Ahojte, potreboval by som poradiť. Prestal mi fungovať spínač otvárania zadneho okna na kufri. Myslím si, že ovladanie je elektricke. Vypálenu poistku so nenašiel žiadnu, tak pravdepodobne otváranie ovláda relé. Neviete náhodou kde by som ho mohol nájsť. Dík za rady.
Tak som sa konečne v teplu obedného slniečka rozhodol pozrieť sa na ten spínač. Zdemontoval som tapacír, vymontoval spínač, rozobral spínač.
Zistil som, že medené pliešky zožral oxid a vyradil zariadenie z činnosti. Zháňam teraz druhý. Nemá niekto?
Renault Scénic 1.9 dCi

elem
Starting member

Příspěvek od elem » sob dub 14, 2012 12:54

vili45 píše:
vili45 píše:Ahojte, potreboval by som poradiť. Prestal mi fungovať spínač otvárania zadneho okna na kufri. Myslím si, že ovladanie je elektricke. Vypálenu poistku so nenašiel žiadnu, tak pravdepodobne otváranie ovláda relé. Neviete náhodou kde by som ho mohol nájsť. Dík za rady.
Tak som sa konečne v teplu obedného slniečka rozhodol pozrieť sa na ten spínač. Zdemontoval som tapacír, vymontoval spínač, rozobral spínač.
Zistil som, že medené pliešky zožral oxid a vyradil zariadenie z činnosti. Zháňam teraz druhý. Nemá niekto?
Asi uz to mas udelany, ja jsem sehnal velikostne podobny mikrospinac a vymenil ho, pres gumu staci dotek a funguje to spolehlive. Origo stalo nejakejch 16 kil....a na vrakaci nejsou. Jo a krade se to, jde to velice rychle vymontovat, kdo vi jak.

Odpovědět

Zpět na „Renault Scénic I + RX4“