Otváranie skla zadných dverí
Moderátor: Moderators General
Otváranie skla zadných dverí
Ahojte, potreboval by som poradiť. Prestal mi fungovať spínač otvárania zadneho okna na kufri. Myslím si, že ovladanie je elektricke. Vypálenu poistku so nenašiel žiadnu, tak pravdepodobne otváranie ovláda relé. Neviete náhodou kde by som ho mohol nájsť. Dík za rady.
Renault Scénic 1.9 dCi
- mccase69
- Starting member
Re: Otváranie skla zadných dverí
Kde to má ten spínač? Já mám taky otvírací okno v pátých dveřích, ale žil jsem v domnění že jde otevírat jenom mechanicky (to tlačítko mezi žárovkama na osvětlení SPZ)
Edit: Aha teď mně napadlo že vlastně to není mechanické otvírání, ale že je to právě ten spínač. Moje chyba, omlouvám se, ale starý příspěvek smáznout nejde
Edit: Aha teď mně napadlo že vlastně to není mechanické otvírání, ale že je to právě ten spínač. Moje chyba, omlouvám se, ale starý příspěvek smáznout nejde
Renault Scenic Carminat, 1,6 16V_79kW_2001 "Advan Racing RGII Bronze"
Tak som sa konečne v teplu obedného slniečka rozhodol pozrieť sa na ten spínač. Zdemontoval som tapacír, vymontoval spínač, rozobral spínač.vili45 píše:Ahojte, potreboval by som poradiť. Prestal mi fungovať spínač otvárania zadneho okna na kufri. Myslím si, že ovladanie je elektricke. Vypálenu poistku so nenašiel žiadnu, tak pravdepodobne otváranie ovláda relé. Neviete náhodou kde by som ho mohol nájsť. Dík za rady.
Zistil som, že medené pliešky zožral oxid a vyradil zariadenie z činnosti. Zháňam teraz druhý. Nemá niekto?
Renault Scénic 1.9 dCi
Asi uz to mas udelany, ja jsem sehnal velikostne podobny mikrospinac a vymenil ho, pres gumu staci dotek a funguje to spolehlive. Origo stalo nejakejch 16 kil....a na vrakaci nejsou. Jo a krade se to, jde to velice rychle vymontovat, kdo vi jak.vili45 píše:Tak som sa konečne v teplu obedného slniečka rozhodol pozrieť sa na ten spínač. Zdemontoval som tapacír, vymontoval spínač, rozobral spínač.vili45 píše:Ahojte, potreboval by som poradiť. Prestal mi fungovať spínač otvárania zadneho okna na kufri. Myslím si, že ovladanie je elektricke. Vypálenu poistku so nenašiel žiadnu, tak pravdepodobne otváranie ovláda relé. Neviete náhodou kde by som ho mohol nájsť. Dík za rady.
Zistil som, že medené pliešky zožral oxid a vyradil zariadenie z činnosti. Zháňam teraz druhý. Nemá niekto?