Renault Clio Sport 2,0 16V 200k
http://www.renaultclub.cz/renault_clio_ ... _200k.html
Uvnitř najdete kromě vyčerpávajícího popisu zbrusu nového Clia Sport také historii malých rychlých aut z produkce Renaultu.
Pětkaři a cliaři, přijdete si na své

Moderátor: Moderators General
Jak tohle dokázali obout?...velkoryse pojatá kola o rozměru 17 opatřená pneumatikami 215/45/R16,...
Jj je tam vic preklepu ale to je jedno..Ghost_SR píše:Jak tohle dokázali obout?...velkoryse pojatá kola o rozměru 17 opatřená pneumatikami 215/45/R16,...chtělo by to korekci textu...
To jo, ale tenhle mě nějak nejvíc praštil do očíWilliams píše:Jj je tam vic preklepu ale to je jedno..Ghost_SR píše:Jak tohle dokázali obout?...velkoryse pojatá kola o rozměru 17 opatřená pneumatikami 215/45/R16,...chtělo by to korekci textu...
Jinak super clanek, doufam ze ho dostanete na otestovani...
Opraveno, díky.Ghost_SR píše:To jo, ale tenhle mě nějak nejvíc praštil do očíWilliams píše:Jj je tam vic preklepu ale to je jedno..Ghost_SR píše:Jak tohle dokázali obout?...velkoryse pojatá kola o rozměru 17 opatřená pneumatikami 215/45/R16,...chtělo by to korekci textu...
Jinak super clanek, doufam ze ho dostanete na otestovani...
Taky bych ho chtěl k otestování
Už jsem to tu jednou psal - proč ta skromnost - " ...kdybych byl mladší ..."Alibaba píše:...má to styl a šťávu.
Kdybych byl mladší....
Škoda, že je tím šarmem tak osamocené mezi ostatními modely.
Naprostý souhlasjarek val_mez píše:tak to já bych měnil ale jedině za jednoho z těchto krasavců
http://www.carclassic.com/marque.asp?Marque=Renault
legendy holt nikdy nestárnou a já na těch starých pětkách fakt ujíždím
Sice je to taková reinkarnace staršího topicu, ale Clio Sport se u nás již prodává, základní doporučená cena je 713.000 KčRegis píše:Nevite kolik ma to novy Clio Sport stat? Ze bych rozbil prasatko...
No nevim jestli se prodava. ale spis si ho jiz muzes objednat... Jedno ze tri v CR jeste na FR znackach stoji s ulomenym kolem v Renaultu na Zlicine (nejspis zakrok novinare s vybornejma ridicskejma zkusenostma, protoze nevybral prvni zatacku od salonu100KUC píše:Sice je to taková reinkarnace staršího topicu, ale Clio Sport se u nás již prodává, základní doporučená cena je 713.000 KčRegis píše:Nevite kolik ma to novy Clio Sport stat? Ze bych rozbil prasatko...Otázkou je, zda je to hodně nebo málo... v porovnání s Mégane Sport či u nás oblíbenou Octávií RS určitě dost (o Fábii s ropákem, raději nemluvím)
Na malé auto skutečně hodně peněz, ovšem zase oproti staršímu Cliu Sport je nárůst ceny minimální.
Pro zajímavost na Slovensku stojí 866900 Sk, tj. po přepočtu cca 650tisíc Kč.
v Německu 21900 EUR (cca 635000 Kč)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 28 hostů