Středovej ukazatal KM
Moderátor: Moderators General
- kupis
- Advanced member
- Kontaktovat uživatele:
Středovej ukazatal KM
Zdarec hoši.přestal mě jít ukazatel km(vlastně celej ten displej) Nemáte někdo radu???díky mockrát
REPLIKA MEGANE II RS-SPORT 1,6 16v r.v.2005

Re: Středovej ukazatal KM
Kupis - nemenil si nahodou podsvit budikov davnejsie? Ci to nejako nesuvisi...
Momentalne Fluence 1.6 2013 + Grande Punto 1.4 8V 2013
- kupis
- Advanced member
- Kontaktovat uživatele:
Určitě ne.Volal jsem tomu co to dělal a osvětlení s tím nic nemá společný(osvětlené to je ale není tam žadný udaj).V renaultu mě posla. na diagmnos. a že to je nějaká pojistka
REPLIKA MEGANE II RS-SPORT 1,6 16v r.v.2005

A ako je mozne ze to mas modrym podsvietene, sa mi to paci, to mas tam modre ziarovky?
A este mne teraz prestalo svietit, resp. podsvietovat okolie otacacieho knoflíka na stredovom paneli, kde nastavujem silu motora ventilatora a teplotu vnutorneho priestoru kabiny. Si pamatam, ze to v minulosti bolo podsvietene, alebo sa mylim?
A este mne teraz prestalo svietit, resp. podsvietovat okolie otacacieho knoflíka na stredovom paneli, kde nastavujem silu motora ventilatora a teplotu vnutorneho priestoru kabiny. Si pamatam, ze to v minulosti bolo podsvietene, alebo sa mylim?
milan209
kupis tam ma vymenene LED diody za modre, a v stredovej konzole kde je ovladanie ventilator su tam 2 maličke žiarovky tak jednu alebo obe maš vypálené
kupis tam ma vymenene LED diody za modre, a v stredovej konzole kde je ovladanie ventilator su tam 2 maličke žiarovky tak jednu alebo obe maš vypálené
Clio II 1.2 1998; teraz Megane Grandtour II 2004 1,5 dCi 60kW,
http://forum.meganeklub.sk/viewtopic.php?t=2440
http://forum.meganeklub.sk/viewtopic.php?t=2440