Ahoj.
1. Mavaju tieto radia nizkourovnove cinchove vystupy na zosilovac, alebo nie?
2. Repro su budene priamo z radia, alebo je niekde externy zosilovac?
3. Ako je to s remote vystupom pre zapnutie/vypnutie pripadneho zosilovaca?
Dik.
Laguna III carminat navi vystup cinch a remote
Moderátor: Moderators General
Laguna III carminat navi vystup cinch a remote
Laguna II combi, 2004, 1,9 dci, 74 kw, manual...ziadna vybava, ziaden vykon, ale malo zerie a su za nu nizke poplatky...milujem toto auto...
Laguna ma mladsieho bratceka...Espace 2,2 dci FAP, 102 kw, 2007, automat, vybava privilege
Laguna ma mladsieho bratceka...Espace 2,2 dci FAP, 102 kw, 2007, automat, vybava privilege
Re: Laguna III carminat navi vystup cinch a remote
Ahoj...sorry za zpoždění, možná jsi to v mezidobí dohledal....
ano rádia jsou v reálu stejná - mají stejnou desku, jen jiné reálné konektory.
jsou schémata...třeba já jsem si dodělal aux-in, který moje rádio nikdy neumělo podle brožury (nedalo se to ani objednat).
stačí otevřit rádio - ne to které vidíš, ale to pod schránkou spolujezdce nad navigací
zesilovač pokud jej máš, je v kufru na levé straně společně se subwooferem. pokud tam není, honí to tuner nad navigací....na palubce viditelně je jen panel s ovládáním a cd changer...
ano rádia jsou v reálu stejná - mají stejnou desku, jen jiné reálné konektory.
jsou schémata...třeba já jsem si dodělal aux-in, který moje rádio nikdy neumělo podle brožury (nedalo se to ani objednat).
stačí otevřit rádio - ne to které vidíš, ale to pod schránkou spolujezdce nad navigací
zesilovač pokud jej máš, je v kufru na levé straně společně se subwooferem. pokud tam není, honí to tuner nad navigací....na palubce viditelně je jen panel s ovládáním a cd changer...
HonYa | Lůca, Áďa, Táďa, Justinka a Jonáš
------------------------------
Trafic Evado (2014) 84 kw
Hyundai I40 ;)
Oficiální facebook page Renault Clubu Česká Republika
Trafic Evado (2014) 84 kw
Hyundai I40 ;)
Oficiální facebook page Renault Clubu Česká Republika