renault@renaultclub.cz renault@renaultclub.cz
Komu:
joz********@doména.xy
25. 11. 2025, 1:48
Nová soukromá zpráva
Shrnout konverzaci
Shrnout e-mail
Dobrý den Leci 7094,
obdrželi jste novou soukromou zprávu od „yoshi“ na fóru „Renault Club ČR /
SR“ s následujícím předmětem:
Urgent: $100,450.17 must be withdrawn within 6 hours
Pro zobrazení celé zprávy můžete použít následující odkaz:
…343
Nastavení zasílání e-mailových upozornění si můžete nastavit ve svém
uživatelském panelu.
--
Děkujeme že se k nám chodíte bavit. Váš Renault Club.
Pokud již nechcete odebírat naše e-mailové zprávy, změňte si, prosím,
nastavení ve svém uživatelském profilu.
Rychlá odpověď
Co se deje ? to se nabourali aj tam?
S pozdravem Jozef Leško
Tohle mi došlo na mail
Tohle mi došlo na mail
Leci 7094 , Laguna I 1999, 1.8 16V 88 KW
Re: Tohle mi došlo na mail
Ahoj,
hlášení jsem přijal (z toho dne několik stejných), profil uživatele Yoshi byl zjevně kompromitován (má relevantní příspěvky z dřívější doby, není tedy čistý spambot). Nyní je deaktivován a čeká, jestli si jej vlastník reaktivuje s jiným heslem.
Občas se to stane - nejen, že si spamboty a různé dezolé farmy tvoří nové spamující uživatele, ale dochází i k únosům starších relevantních profilů, ty jsou pak použity ke spamování na fórum či do soukromých zpráv, nebo jsou do podpisů vkládány závadné odkazy. Tu zprávu normálně smaž a doufejme, že je tím tento případ vyřešen.
Vřele doporučujeme, aby si uživatelé čas od času změnili heslo a pokud možno nepoužívali hesla úplně jednoduchá, jako třeba "renault" nebo "1234"....
Dawes
hlášení jsem přijal (z toho dne několik stejných), profil uživatele Yoshi byl zjevně kompromitován (má relevantní příspěvky z dřívější doby, není tedy čistý spambot). Nyní je deaktivován a čeká, jestli si jej vlastník reaktivuje s jiným heslem.
Občas se to stane - nejen, že si spamboty a různé dezolé farmy tvoří nové spamující uživatele, ale dochází i k únosům starších relevantních profilů, ty jsou pak použity ke spamování na fórum či do soukromých zpráv, nebo jsou do podpisů vkládány závadné odkazy. Tu zprávu normálně smaž a doufejme, že je tím tento případ vyřešen.
Vřele doporučujeme, aby si uživatelé čas od času změnili heslo a pokud možno nepoužívali hesla úplně jednoduchá, jako třeba "renault" nebo "1234"....
Dawes
CZ 175 - 477.01 1969 Yamaha XV1100 Virago 1992
ex GRAND Espace III 2.0 8V RXE, F3R-768 1999
ex Renault 25 TX 2.2i J7T, 1988 (Ufo), ex Renault 25 Turbo-D 1985 (Rakef)