Stala se věc, kdy se zničeho nic sama zapnuly tlumena světla a nešlo je žádným způsobem vypnout. Páčka nic (denní svícení vypnuto) otevřeno dveří, zamčení. Prostě bez reakce. Pomohlo jen odpojení baterie, tak sem to nechal asi dvě hodiny jestli se to nevzpamatuje. Naopak umřelo to úplně.
Teď už nezapnu světla vůbec. Všechny ostatní fungují, a auto se chová standardně.
Na palubce se ukáže symbol rozsvícených světel, ale ve skutečnosti nesvítí.
Další věcí je že se našlo klasicky vypálené relé, které jsem vyndal asi po 20min boje protože bylo pripecene.
Sehnalo se jiné, problém stále stejný. Nevzdal jsem se a sehnal UPC a tady je možná kámen úrazu. Moje motorizace je 1.6 a náhradní jednotka byla z 1.2D4F. netuším jestli jsou mezi sebou záměnné. Problém přetrvává.
Prohledal sem pořádně internet, kde mě to svedlo kde kontrole ovládací páčky světel. Pro klid jsem objednal a vyzkoušel novou, pouze tedy levou část.
Problém stále přetrvává.
Z posledního zjištění, když přemostím relé světel 30-87 tak se světla rozsvítila.
Tudíž UPC by měla být funkční. Vypadá to že UPC nedostává požadavek na sepnutí relé od UCH.
Napadá někoho něco, popřípadě má s tímhle někdo zkušenosti?
Jsou UPC mezi sebou navzájem kompatibilní? Není také možnost že je vadná pravá část ovládacu, když se leva k ní připojuje kablikem? Obě jednotky UPC mají stejné číslo 8200233293. Potom mají na sobě barevné tři puntíky které ale nesedí. Každopádně nápady už dochází.