Já se teď zeptám opravdu blbě...
Jakožto student (pro přiblížení situace), si nemohu naráz pořídit všechny součástky a vše vyměnit...proto stále přemýšlím, pro kterou se rozhodnout

, cívku si zvládnu vyměnit sám, věřím tomu, však tam jsou jen šrouby vesměs...plus i si zapamatuji, který kabel šel do jaké zdířky a pak do jakého válce...nebo je tam třeba si dát ještě na něco pozor?
Půjdu do toho Bosch, jelikož NKG je prý lepší pro japonské vozy (netuším, jen co jsem slyšel, ale třeba by to bylo bezproblémově kompatibilní).
U těch svíček jak byly měněny před cca 2 lety, byly od Bosch a tak tam bych to nechal tak... uznávám, vařím z vody bez diagnostiky a bez znalosti rozsahů hodnot, ale snažím se jít heuristicky cestou nejmenšího odporu a tudíž nejrychleji a nejefektivněji. Stačí nějaký případně otřít konektor u té lambda sondy? Nebo to nestačí a v případě špatného kusu to nic nezmění?
Spotřeba mi stoupla jen o pár desetin litru (max o 0.4/100km), což může být i mým svižnějším stylem jízdy. Myslím že jen jednou jsem cítil i pach benzínu v kabině auta, ale to mohla být náhoda či spousta okolností naráz.
Omluvte, pokud moc "špekuluju", ale snažím se co nejvíce pochytit.
Motor je D4F G7 pro upřesnění (jestli to hraje z hlediska nějakých častých neduhů roli).
A děkuji za Váš čas!
Vážím si toho.