ano volant a kroužek vyměna + sedadla vše original opravdu jen dokodovat
Diagnostika Renault CLIP
Moderátor: Moderators General
Re: Diagnostika Renault CLIP
len neviem či sa ti s DDT4ALL podarí dostať cez getway. Podľa mňa nie. Ešte by som pozrel el. schemy a poistky.
Promin, že az ted, ale resil sjem osobni problémy... a nebylo kdy resit auto, ale trosku jsem zoufalyzdeno255 píše: ↑čtv kvě 22, 2025 21:08Nová sonda ide aj na 2005 autá. Akú verziu CLIP máš?dráček píše: ↑sob kvě 10, 2025 21:55Jen kdyby měl někdo nápad - můj mazlík CLIP po 8 letech přestal fungovat. Problém nastal, když OBD kabel se ukroutil a 3 ze 16 žilek praskly. Prostě už měly po letech nárok, nicméně jsem koupil nová kabel, ale CLIP nešlape - svítí jen červeně +12V, ale zelená LED ICAN nejede a po spojení s PC do USB prostře "necinkne" a nejde. Koupil jsem i další kabel, ale to samé - asi se něco při prasknutý těch žilek zkratovalo a prostě něvím kde je problém. Rady z netu nepomohly. Napadá někoho něco?
Koupil jsem než zprovozním tento CLIP - novou verzi VCI3 - měla dle prodejce jet se všemi vozy renault, ale s roky 2005 a 2006 nejede, většinou jednotek nerozezná a s novým 2018 a 2020 nejede, chce to Renault žetony- prodejce hraje mrtvého brouka. Potřebuju nějaký CLIP rozjet, protože mám problémy s několika vozy a bez diagnostiky je to na ránu.
Takže bych rád rozjel starý CLIP, ale už jsem ho měl rozebraný a koukal na desky, přesto problém nemohu nalézt. Budu rád za postřehy. Děkuji.
Stara sonda prestala fungovat - koupil jsem novou VCI3 - po naisntalovani a praci mam problem vycist VIN vozu automatiky...u stareho auta... 2005/2006 - kdyz zapisu rukou, dostanu se dale, ale vetsinu ridicich jednotek sodna nerozpozna - CLIP jsem zkousel 216, 237 a 164 - NIC.
Pak nova auta 2018 a 2022 sice vycte VIn a spoji se, ale rvew, ze musim mit TOKEN a kdyz to zrusim a dam vicist, tak se s autem spoji, ale vsechny ridici jednotky jsou bez vady, prestoze auto hlasi chybu - prsote bez TOKENu to asi nejde... tak jsem dost KO z toho a zvazuju jeste koupit VCI 1 nebo mozna jeste starou sondu, ktera pracovala v pohode, ale ted fakt nevim.
Vis, v cem je chyba? Proc se mi tohle deje? Stary CLIP byl uplne v pohode a pracoval jako fík, ale ted jsem uz pul roku nemazal chyby a nemuzu se spojit, ackoli bych ted fakt hodne potrboval... neporadis? Diky...
Napíš mi SS