Ahoj, nemohu najít téma, kde se to řešilo, tak mě nekamenujte...
Mám Espace ph2 2.0dci 127kW 2008 a potřebuji vyměnit řízení. Dle VIN tam má být 490014576R se senzorem natočení.
Předchozí majitel měl nehodu na předek a natáčecí xenony nahradil normálními bez natáčení. Je tedy možné nahradit řízením bez senzoru? Nebo jsou tam i jiné rozdíly?
Budu rád za každou radu, jsem laik.
Jaký typ řízení?
Moderátor: Moderators General
Jaký typ řízení?
Espace 2.0dCI 2008
Re: Jaký typ řízení?
Zdrar,
nie som uplne v problematike doma no podla mna tie senzory riadia silu posilovaca riadenia ak mas posilovac s premenlivym riadenim.
S natacacimi Xenonmi to nema nic spolocne. Svetla sa natacaju podla snimaca uhlu natocenia vo volante a nie v riadeni.
nie som uplne v problematike doma no podla mna tie senzory riadia silu posilovaca riadenia ak mas posilovac s premenlivym riadenim.
S natacacimi Xenonmi to nema nic spolocne. Svetla sa natacaju podla snimaca uhlu natocenia vo volante a nie v riadeni.
Hlavně si myslím, že Espace IV nikdy neměl natáčecí xenony. Senzor natočení si myslím že je tam kvůli ESP atd. Co máš s řízením?
Renault Laguna III Grandtour 2.0 dCi 96 kW, 2008 - prodáno
Renault Grand Espace IV 2.0 dCi 127 kW, automat, 2010
Renault Clio III Grandtour 1.2 55 kW, 2009
Renault Grand Espace IV 2.0 dCi 127 kW, automat, 2010
Renault Clio III Grandtour 1.2 55 kW, 2009
Na levé straně vyteklá manžeta a vůle v zřízení na levé straně. A na jednu stranu posiluje a na druhou ne.
Espace 2.0dCI 2008