Renault Twingo 1,2 C3G 1993 6l/100km auto má najeto 280 000 první auto
Výbava 00 nic manuální stahovaní oken, manuální zrcátka, bez posilovače, bez ABS, bez klimatizace http://schneeba.rajce.idnes.cz/
Ještě to není ale ok,v některých tématech jdou psát příspěvky, v některých ne,respektive nejsou pak vidět......takže nutná bude přeinstalace fora(až se naučím jak,nejsem ajták)......pak by to mělo být ok. Zatím máte přepsaný návody do srozumitelný češtiny,některé ještě chybí,brzo doplním.....Možná forum zamknu jak to budu přeinstalovávat,aby pak nechyběli některé příspěvky napsané až po vytvoření zálohy databáze. Díky moc Fosforovi za potřebné know-how
Zdravím tohle vlákno, zažil jsem twingoclub.cz ještě když fungoval cca rok zpátky. Od té doby je ale zas stránka nedostupná, najde se tu ještě někdo, kdo by pomohl se zprovozněním. Pro nás nové blázny je to studnice historie tohohle auta v naší krajině. Dík!
Ahoj, já se v tom přestal vrtat někdy ve 2012, bylo to nad moje znalosti v oblasti programování, a nikoho kdo by to byl ochotný udělat jsem nenašel. Teď jsem hodil dotaz jednomu známému, tak uvidím, a snad bych možná ještě našel zálohy souborů, kdo ví.
Ahoj, já se v tom přestal vrtat někdy ve 2012, bylo to nad moje znalosti v oblasti programování, a nikoho kdo by to byl ochotný udělat jsem nenašel. Teď jsem hodil dotaz jednomu známému, tak uvidím, a snad bych možná ještě našel zálohy souborů, kdo ví.
Kdybys nenašel novější zálohu než ze srpna 2015, tak do mě dloubni
Twingo 1.2 16V 55 kW 2001 šedé; spotřeba 7,4 město, 5,4 dálnice (jezdilo se s ním dobře)