Podložky pod RZ
Re: Podložky pod RZ
problém vidím v tom, že se o eshop musí někdo starat a vše se tu dělá ve volném čase, kterého je pramálo....
Když něco nevíš a zeptáš se budeš vypadat jako blbec 5minut, nezeptáš-li se budeš blbcem celý život
V údržbě: Renault Megane CC 2.0T RV 2008; Renault Modus 1,2 16V TCe 2008
Historie: Renault Megane Coupe 1,6 16V RV 2001; Renault Clio 1,2 8V RV 2008; Renault Clio 1,5 DCi RV 2003; Renault Espace IV 1,9 DCi 2006
Vlastní: Renault Thalia Privilège 1,4 16V RV 2009
; Dacia Dokker Stepway 1,2 Tce RV 2018
V údržbě: Renault Megane CC 2.0T RV 2008; Renault Modus 1,2 16V TCe 2008
Historie: Renault Megane Coupe 1,6 16V RV 2001; Renault Clio 1,2 8V RV 2008; Renault Clio 1,5 DCi RV 2003; Renault Espace IV 1,9 DCi 2006
Vlastní: Renault Thalia Privilège 1,4 16V RV 2009

V tom s tebou souhlasím,ale i tyto klubové stránky má někdo na starost,tak by to klidně mohlo být i zde. Jednalo se jen o úvahu,protože většina klubů to tak má.
Grand Espace 2008, 2.0 dci 127 kw automat
Zdravím všechny zainteresované jakož i oprávněné...
Po přečtení tohoto vlákna a citovaných problémech, ve věci oprávněné osoby, nedostatku času a pod., mám pro Vás teoretickou nabídku:
Jsem provozovatelem e-shopu se zaměřením na osobní autodopravu.
Pokud by se našel někdo oprávněný k poskytnutí prvotních informací, s mandátem k dalšímu jednání či uzavření dohody, nabízím možnost spolupráce za účelem prodeje propagačního zboží.
Bližší informace možno konzultovat na emailu: eu.taxi@email.cz
.
E.shop je provázán s vyhledávači, např. Heureka, Google, Seznam, a to jak v ČR tak i v SK.
Po přečtení tohoto vlákna a citovaných problémech, ve věci oprávněné osoby, nedostatku času a pod., mám pro Vás teoretickou nabídku:
Jsem provozovatelem e-shopu se zaměřením na osobní autodopravu.
Pokud by se našel někdo oprávněný k poskytnutí prvotních informací, s mandátem k dalšímu jednání či uzavření dohody, nabízím možnost spolupráce za účelem prodeje propagačního zboží.
Bližší informace možno konzultovat na emailu: eu.taxi@email.cz
.
E.shop je provázán s vyhledávači, např. Heureka, Google, Seznam, a to jak v ČR tak i v SK.
Renault Laguna 1.8 LPG r.v. 12/96
Nic není dokonalé
Nic není dokonalé

Ahoj, moje řeč přesně ...Zdeno1 píše: ↑stř črc 18, 2012 13:02Nechápu,když je tu poměrně slušná základna,proč nemáme pořádné podložky nebo nějaké 3D samolepky se znakem klubu. Pořád budeme vymýšlet a stejně se nic nestane. Když vidím jak jsou tu někteří dlouho registrovaní,tak se divím,že tu nic takového není. Určitě i tady na fóru je někdo,kdo dělá v reklamě a nebyl by pro něj problém něco vymyslet.![]()
Renault Austral iconic Tce 160