Volant prilepeny v jednej polohe

Než napíšete dotaz, přesvědčte se, zda už nebyl zodpovězen dříve. Nezakládejte nová témata, existuje-li stejné nebo příbuzné.
Odpovědět
neopagan
Junior member

Volant prilepeny v jednej polohe

Příspěvek od neopagan » pát lis 29, 2024 19:48

Pri jazde na dialnici sa mi stava, ze volant ako keby bol prilepeny v jednej polohe a ked ho chcem z tej polohy vychylit, tak kladie mensi odpor. Ako keby som siel v kolajach po kamione, avsak na dialnici kolaje nie su. Alebo ako asistent pruhov, ale ten moje auto nema.

Dva tyzdne to nerobilo, teraz opat, proste ako keby sa zasekol volant v jednej polohe, ale da sa s nim hybat, len ide tazsie z tej polohy vychylit. V servise sme s technikom sli na dialnicu, vtedy to nerobilo. Tvrdil, ze zrejme servo odchadza, ze to mechanicka porucha nemoze byt, ani na naprave ani volant, lebo sa nezasekava, len ako keby drzal v strednej polohe.

Snazim sa prist na to, za akych podmienok to robi, ale neviem. Badat to vacsinou len pri vyssich rychlostiach, ale obcas som postrehol aj pri 90km/h.

Mam este taku uvahu, ze mam zapnutu kameru v autozastrcke, radio, kurenie. Zdalo sa mi, ze ked vytiahnem kameru, ze to az tak nerobi, ale neviem s urcitostou povedat. Ze by to vsetko nadmerne vytazovalo bateriu a potom nedava stale impulzy do el. serva? Ale to by potom robilo aj pri nizsich rychlostiach v obci.
Renault Clio IV, 898 cm3 56kW Winter Edition 2019

Odpovědět

Zpět na „Renault Clio IV“