tlacitka tempomatu

Než napíšete dotaz, přesvědčte se, zda už nebyl zodpovězen dříve. Nezakládejte nová témata, existuje-li stejné nebo příbuzné.

Moderátor: Moderators General

Odpovědět
Pochyly Jiri
Junior member

tlacitka tempomatu

Příspěvek od Pochyly Jiri » pon říj 28, 2024 15:48

Dobry den, kangoo 2010 . Potrebuji vymenit tlacitka tempomatu a omezovace na volantu. Musim odpojit baterii, nebo staci vytahnout pojistku tempomatu? Airbag potlacim sroubovakem zezadu o vyklepnu nahoru? Dekuji za napovedu. Pekny den.

Pochyly Jiri
Junior member

Re: tlacitka tempomatu

Příspěvek od Pochyly Jiri » pon lis 11, 2024 15:58

Dobry vecer renaultaci. Tak jsem dnes odpojil baterii a snazil se sundat airbag volantu. Bouzel nepovedlo. Tlacitka uz mam doma. Tak budu muset navstivit renault, aby jej sundali. Bal jsem se o kod radia,ale nemusel jsem jej zadavat. Funguje. Pekny den.

Pochyly Jiri
Junior member

Re: tlacitka tempomatu

Příspěvek od Pochyly Jiri » úte lis 12, 2024 14:42

Dobry den renaultaci. Airbag dole za 2 sekundy. Na jutubce jsem po dlouhe dobe nasel video,kde dotycny vysvetluje, ze se musi pri tlaceni zezadu treba imbusem zatlacit na airbag jako kdyz troubite a lehce zatlacit dolu(kdyz mate volant hore nohama) a airbag vyskoci sam. A ja vcera tlacil imbusem , potahoval airbag ven z volantu a dolu a nic. Tak tedy tlacitka vymenene a dalsi zkusenost s renaulty. Preji pekny den.

Odpovědět

Zpět na „Renault Kangoo“