Čím více lístku tím jsi více zelený..........

No tak já tam asi nic nenastavím, to je zřejmě pro ty co mají Rlink, já mám jen rádio s BT
Jak vidíš v mém podpisu taky mám průměr 7,6 ale tak co už... při 13t km za 1,5 roku mě to tak netrápí kdybych jezdil 40t km ročně tak bych si ho nekoupillubost píše: ↑čtv srp 17, 2017 08:11kustik mimo tuto temu, ale uz ked sa tu bavime o spotrebovanom palive, tak ma velmi stve fakt, ze ten moj Kadjar ma obrovsku spotrebu oproti deklarovanej... tych 5,8 sa mi hadam podari, iba ak pojdem stale dole kopcom
Pri jazde po dialnici jedna osoba rachlost 134 nastavene na tempomate sa spotreba splha na hodnotu 8,0 l. A tak moj dlhodoby priemer v spotrebe je stabilne nad 7,6 l benzinu... z coho som dost sklamany, pretoze donedavna s Tiguanom (stvorkolka) bola spotreba 7,2 l nafty a to som jazdil ovela razantnejsie, ako s tymto, kde sa pomaly bojim sliapnut na plynovy pedal, aby ta spotreba nestupala... pritom v technicaku mal Tiguan priemernu spotrebu nad 7,0 litrov (ale auto bolo kupovane 2009), teraz som vyberal v nadeji, ze priemerna je ovela nizsia... realita: tankujem o 15% drahsie palivo pri viac ako 10%nej vyssej priemernej spotrebe...
PS: Ked som kupil Tiguana, pokukoval som po Koleose a nasledne som sa bavil s mnohymi majitelni tohto vozidla a vsetci nariekali, ze maju velmi vysoku spotrebu, vsetci uvadzali nad 8 litrov... cize toto Renault pri tych vozidlach vobec nezvlada (mame este 7miestny Scenic, rok vyroby 2010, diesel a ten ma priemer cca 6,5 l)
Já bych to neviděl tak tragicky, o afeře se zkreslovaním výsledků emisních testu jsi zajiste slyšel (platí i pro bezinové motory) a s tím souvisí i udavaná papírová spotřeba. Přitom když se podívaš na skutečné spotřeby obdobných aut např. na www.spritmotor , tak Kadjar na tom není vůbec špatně.lubost píše: ↑čtv srp 17, 2017 08:11kustik mimo tuto temu, ale uz ked sa tu bavime o spotrebovanom palive, tak ma velmi stve fakt, ze ten moj Kadjar ma obrovsku spotrebu oproti deklarovanej... tych 5,8 sa mi hadam podari, iba ak pojdem stale dole kopcom
Pri jazde po dialnici jedna osoba rachlost 134 nastavene na tempomate sa spotreba splha na hodnotu 8,0 l. A tak moj dlhodoby priemer v spotrebe je stabilne nad 7,6 l benzinu... z coho som dost sklamany, pretoze donedavna s Tiguanom (stvorkolka) bola spotreba 7,2 l nafty a to som jazdil ovela razantnejsie, ako s tymto, kde sa pomaly bojim sliapnut na plynovy pedal, aby ta spotreba nestupala... pritom v technicaku mal Tiguan priemernu spotrebu nad 7,0 litrov (ale auto bolo kupovane 2009), teraz som vyberal v nadeji, ze priemerna je ovela nizsia... realita: tankujem o 15% drahsie palivo pri viac ako 10%nej vyssej priemernej spotrebe...
PS: Ked som kupil Tiguana, pokukoval som po Koleose a nasledne som sa bavil s mnohymi majitelni tohto vozidla a vsetci nariekali, ze maju velmi vysoku spotrebu, vsetci uvadzali nad 8 litrov... cize toto Renault pri tych vozidlach vobec nezvlada (mame este 7miestny Scenic, rok vyroby 2010, diesel a ten ma priemer cca 6,5 l)
v benzínu ? to snad ne...
Ano v benzine, nenuloval som 2400km a stale som mal 6.2l. Dokonca trasa L.Mikulas- Zvolen cez donovaly, spotreba 5.8l
A to jezdíš pořád na "ECO" ? A jakou máš průměrnou rychlost za celou dobu?
Bez ECO, to uz radsej ani nepouzivam, zbytocne velmi klesnu otacky motora. Skor to je o predvidavosti a jazdeni s rozumom.
Ja to nemam, a to mam kadjar z roku 2016, verziu r linku 2.2.17.803bezdekpetr píše: ↑ned zář 10, 2017 20:07Vrátil bych se trochu zpět k původnímu tématu s tím ukazatelem spotřebovaného paliva, v servisu tvrdí že u nových vozů už to není, ale po telefonu i když věděli o jaký vůz se jedná mi nejprve tvrdili opak že jsem to nejspíš přehlédl, je zde tedy někdo kdo má také kadjara z roku 2017 a pokud ano tak máte tam ten ukazatel nebo ne?.
Díky.![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 2 hosti