tak to jsme na tom stejněN4N0B1T píše: ale vzdy se mi zablokuje jen levy koloAspon podle cary na asfaltu to tak vypada...

Moderátor: Moderators General
To sis to blbe vysvetlil.KUNAX píše:Já teda nevim,tady hodě lidí píše,že prostě starej Renault špatně brzdí a že jsou s tim smířeni.To snad ne.Přeci i u starého auta lze docílit toho aby brzdilo jako nové.
To dělá ten brzdový asistent. Nástup je excelentní a v ten moment máš někoho v kufru (v mém případě Fábii). Potom ale zabere ABS a účinek jde dolů. Osvědčilo se mi brzdu povolit a pak už je pedál tvrdší a dá se lépe regulovat. Myslím ale, že vývoj zde neskončí a pořád je co zdokonalovat.kmarty píše:Mozna je to jen muj dojem, ale prislo mi ze se mi i lip davkuji. Minimalne jsem dokazal brzdit tak, ze jsem kola udrzel v lehounkym prokluzu (a presto se tocily). To u MeganeII nesvedu.
U MeganeII jsem si musel tezce zvykat ze na brzdu se slape temer stejnou silou jako na plyn. Jako kdyby cely brzdy byly staveny na rezim kde se po ridici jen pozaduje aby to zahamtl naplno (de facto jen urcil ze se bude brzdit) a o zbytek se postara ABS.
Toho nemyslim, toho uz jsem 2x zazil a to je tuplem zazitek. U nej jsem mel i pocit ze se ten pedal snad uplne propadne.wc píše:To dělá ten brzdový asistent.
jako kdyz slapes do sracek
a nesel by dat posilovac z megana do 19ctky ?kmarty píše:Mozna to neni ono, ale co si pamatuju, tak mi R19 taky nebrzdila nijak zostra. Pokud jsem chtel jo fakt brzdit, tak to skorem znamenalo zaprit se mezi sedacku a brzdovy pedal. Ale obecne vzato mi ty brzdy prisly normalni a i na STK, na valcich se chovaly zpusobne.
Nejhorsi bylo presednuti z R19 do MeganeII, kde jsem asi prvni mesic pri kazdem zabrzdeni libal volant.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů