Zrušení registrace - členství.
-
- Člen RCČR
Zrušení registrace - členství.
DODNES NEMÁM ČLENSKÝ PRŮKAZ !!!
Naposledy upravil(a) antonín_šácha dne úte pro 06, 2011 19:36, celkem upraveno 2 x.
- DDT
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zrušení registrace - členství.
Vážený pane Šácho,
jste jedním z mála členů klubu, kterému jsem se osobně velmi věnoval. Např. jsem Vám
(-za své-) po telefonu trpělivě vysvětloval, jak se máte přihlásit do členské sekce, jak si máte založit registraci na fóru, trpělivě jsem si s Vámi dopisoval.
Výhod členství jste čerpal, členskou kartu máte, můžete s ní disponovat, uplatňovat ji u partnerů klubu atd.
Nicméně, protože ve svém mailu uvádíte těžké zdravotní postižení, tak přestože v historii neexistuje jediný případ zrušeného členství s požadavkem na vrácení členského příspěvku po několika měsících, vyhovím Vám (také proto, že mám nějaké sociální cítění) a členský příspěvek Vám zašlu zpátky.
Zhruba do 14 dnů. Dříve na to nebudu mít, bohužel čas.
Přeji Vám více zdraví.
V.K.
jste jedním z mála členů klubu, kterému jsem se osobně velmi věnoval. Např. jsem Vám
(-za své-) po telefonu trpělivě vysvětloval, jak se máte přihlásit do členské sekce, jak si máte založit registraci na fóru, trpělivě jsem si s Vámi dopisoval.
Výhod členství jste čerpal, členskou kartu máte, můžete s ní disponovat, uplatňovat ji u partnerů klubu atd.
Nicméně, protože ve svém mailu uvádíte těžké zdravotní postižení, tak přestože v historii neexistuje jediný případ zrušeného členství s požadavkem na vrácení členského příspěvku po několika měsících, vyhovím Vám (také proto, že mám nějaké sociální cítění) a členský příspěvek Vám zašlu zpátky.
Zhruba do 14 dnů. Dříve na to nebudu mít, bohužel čas.
Přeji Vám více zdraví.
V.K.
-
- Člen RCČR
ok.
Naposledy upravil(a) antonín_šácha dne úte pro 06, 2011 19:33, celkem upraveno 1 x.
- DDT
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
O to, abych Vám neodepisoval jste mě už žádal předešle, ale pak jste si stěžoval, že Vám nepíšu.
Tak nevím...
Tak nevím...
Dovolím si připomenout, že "šéf klubu" má na starosti víc věcí než jen osobní péči o každého jednotlivého člena. Navíc se domnívám, že jen za benzín projetý při organizaci srazů se utratí víc než vybere na příspěvcích.
(možná nejsem nestranný, ale Viktora znám osobně a antonína_šáchu nikoliv...)
(možná nejsem nestranný, ale Viktora znám osobně a antonína_šáchu nikoliv...)
-
- Člen RCČR
OK
Naposledy upravil(a) antonín_šácha dne úte pro 06, 2011 19:29, celkem upraveno 1 x.
Sakra, může mi zde už konečně někdo zrušit registraci?! ANi jeden admin si za měsíc nebyl schopen přečíst mou zprávu!
žádám o zrušení účtu!
PS: Nově na každé stránce, webu, forum musí být možnost smazat účet, ale zde tomu tak není a adminy to nezajímá.
žádám o zrušení účtu!
PS: Nově na každé stránce, webu, forum musí být možnost smazat účet, ale zde tomu tak není a adminy to nezajímá.
Kdo chce kam...
Uživatel AND.ii byl 4.12. na vlastní (ne zcela slušně podanou) žádost odstraněn.
PS: na základě postu zde ve vlákně, nikoliv na základě nějaké -třeba mě nedoručené- zprávy.
Uživatel AND.ii byl 4.12. na vlastní (ne zcela slušně podanou) žádost odstraněn.
PS: na základě postu zde ve vlákně, nikoliv na základě nějaké -třeba mě nedoručené- zprávy.
CZ 175 - 477.01 1969 Yamaha XV1100 Virago 1992
ex GRAND Espace III 2.0 8V RXE, F3R-768 1999
ex Renault 25 TX 2.2i J7T, 1988 (Ufo), ex Renault 25 Turbo-D 1985 (Rakef)
Ok. Uživatel zrušen na vlasní žádost.
Kontaktní mail je téměř neustále pod útokem, proto je velmi obtížné se do něj vůbec dostat.
Kontaktní mail je téměř neustále pod útokem, proto je velmi obtížné se do něj vůbec dostat.
CZ 175 - 477.01 1969 Yamaha XV1100 Virago 1992
ex GRAND Espace III 2.0 8V RXE, F3R-768 1999
ex Renault 25 TX 2.2i J7T, 1988 (Ufo), ex Renault 25 Turbo-D 1985 (Rakef)