Příspěvek
od Milan70 » čtv čer 15, 2023 08:44
Moja osobná skúsenosť s Arkanou E-Tech full hybrid- asi len, že ruky preč od nej. Auto kúpené v marci 2022, prvýkrát odtiahnuté do servisu 5. septembra 2022 s nájazdom 18 600 km,chybová hláška porucha elektromotora, v servise natiahnutý nový softvér, auto som dostal po týždni, nasledujúci deň to isté, znovu odťah do servisu a takto sa to zopakovalo dokopy 6x,auto už vydávalo zvuky ako keby malo odjazdené 20 rokov, január 2023, po neopísateľných zvukoch auto opäť odtiahnuté do servisu, kde bolo až do júna 2023, výmena prevodovky, čakalo sa na dodanie 5 mesiacov, prevzaté minulý týždeň, už o dva dni píplo chybovú hlášku, včera zasa, hlášku iba prepíne, je to pár sekúnd nedá sa zaregistrovať ani čo hlási, odkaz zo servisu- mám jazdiť pokiaľ sa nepokazí. Tieto chybové hlášky mi vždy pípalo aj pred tým, než ma auto nechalo stáť na ceste a to spôsobom, že ohlásilo chybu, ale už trvalú, na displeji, mal som minútu na to aby som reagoval, nakoľko po uplynutí tohto času sa auto odstavilo, aj uprostred cesty a bolo nepojazdné. Nie je možné ho používať na diaľnicu, dlhšie cesty, proste na nič. Auto som kupoval na živnosť, lebo ho potrebujem na prácu a je mi v podstate k ničomu. Toľko k Arkane.