A schválně omrkni štítek, do jaké teploty se může skladovat (v autě může být v létě i přes 50'C). Abys pak nebyl překvapenej prázdným hasičákem.
Moderátor: Moderators General
HHej , tos mi neměl říkat doprčic, šel jsem se rači přesvědčit do auta a ano, má to skladovatelnou teplotu od MINUS 20°C do PLUS 30°CDan Black píše:Technická... CO2 = sněhový
A schválně omrkni štítek, do jaké teploty se může skladovat (v autě může být v létě i přes 50'C). Abys pak nebyl překvapenej prázdným hasičákem.
to jako se jen stane nefunkčním, nebo prostě a jednoduše bouchne a zasmolí a poničí celý auto???Abys pak nebyl překvapenej prázdným hasičákem.
No to jo, stalo se to měsíc před technickou (kterou by s největší pravděpodobností neprošlo), ale jinak motorově byl v naprostém pořádku, jen ta kastle. Jen mi je líto, že jsem si z něho nevzal sedačky (williamsky).kotasekh píše:Pěkný, ale koukám, že rencek už to měl stejně za sebou už před bouračkou...
No ono i pomala jizda je na skodu. Teda ja nejsem zadnej divocak, ale treba kdyz jede kolona aut a jsou seskupeni za prvnim pomalu jedoucim ridicem, tak pak vsici chteji predjizdet a tim vznikaji zbytecne nebezpecne situace. Takze ano, pomalu, ale zas nebyt brzda provozuRaosom píše:Je toho teraz nejak vela ci sa to zda len mne. Kam sa ti ludia zenu ako nepochopim ale mohli by spomalit bo este nie je ani leto a kazdy den nejaka vacsia nehoda. Len je smola v tom, ze vinnikovi sa malo kedy nieco stane a odnesie si to prave ten co za nic nemohol
Jako že veze tchýni???Zefek píše:A pokud k pomalé jízdě ten řidič má důvod? Třeba nějaký "nebezpečný" náklad?
Omlouvam se. Vulgarity opraveny. Pardonkrt.ecek píše:Panove,prosim pozor na slovnik... Ta slouva jsou zbytecna,nevhodna a v rozporu s pravidly tohoto fora...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti