2DIN rádio do Thalie

Než napíšete dotaz, přesvědčte se, zda už nebyl zodpovězen dříve. Nezakládejte nová témata, existuje-li stejné nebo příbuzné.

Moderátoři: Moderators General, Moderators Technika

Odpovědět
Uživatelský avatar
jakub
Člen RCČR
Příspěvky: 1564
Registrován: pát kvě 07, 2004 09:52
Bydliště: Jablonec nad Nisou
Kontaktovat uživatele:

2DIN rádio do Thalie

Příspěvek od jakub » stř dub 07, 2021 16:48

Řešil jste někdo 2DIN rádio s androidem do Thalie? 1DIN s displejem aby na to šla kamera moc není, momentálně tam jedno máme ale příjem FM má bídný, tak mě napadlo vyhodit ten plast nad rádiem s tlačítky zamykání/varovek/vyhřívání (ty přemístit jinam) a daný prostor využít k montáži 2DIN Android radia.

Nebo budu opět průkopníkem :-).

Tak jen edit: místo za plastem je takže objednávám rádio....
Ford Transit mk7 motoodtahovka 2.2Tdci, Kawasaki ZX10R, GeniThalia II 1.2 16V
Motoservis, Pneuservis, Kovodílna, Účetnictví

kotasekh
Grafoman
Příspěvky: 4936
Registrován: sob říj 24, 2009 09:09

Re: 2DIN rádio do Thalie

Příspěvek od kotasekh » stř dub 07, 2021 17:47

Ja nad tim kdysi taky uvazoval, ale zavrhl jsem to, protoze to obnasi upravu viditelnych plastu na palubce. Ale jak rikas, misto tam je, takze pokud mas treba pristup k 3D tisku, tak se to udelat da.
Jinak ja couvaci kameru provozoval na 1din radiu (pioneer mvh8300bt), taky to slo bez problemu. A i 1din muze mit velky vysouvaci displej.
Naposledy upravil(a) kotasekh dne stř dub 07, 2021 17:48, celkem upraveno 1 x.
ex Renault Thalia Authentique 1,2 16V LPG
Najeto 317 000km, totálka při nehodě :(.
Nyní Dacia Logan MCV Stepway 2019, Renault Thalia 2012, Dacia Duster TCe 100 LPG 2021

amater3
Senior member
Příspěvky: 1535
Registrován: sob bře 14, 2009 21:05
Bydliště: Galanta

Re: 2DIN rádio do Thalie

Příspěvek od amater3 » stř dub 07, 2021 17:48

Já mám od číňana 1DIN s vyklápěcím displejem a šlape jak švýcarské hodinky. :oops:
Thalia 1,2 16V Privilege 7/2009
Obrázek

Uživatelský avatar
jakub
Člen RCČR
Příspěvky: 1564
Registrován: pát kvě 07, 2004 09:52
Bydliště: Jablonec nad Nisou
Kontaktovat uživatele:

Re: 2DIN rádio do Thalie

Příspěvek od jakub » stř dub 07, 2021 18:05

vyklápěcí displej jsem zavrhl, měl jsem to v espace tak před 15lety a není to praktický, měl jsem tedy el. verzi kdy se displej při vypnutí zasunul a při zapnutí vysunul... Primárně je to auto pro ženskou a dítě takže tady hrozí manipulace s displejem všetečnou rukou...
Koukal jsem na čínský 1DIN s pevně vysunutým displejem, s tím že 1DIN krabice lze posouvat výškově (na šroubech) takže se dá vychytat výška, ale stejně by se na ty knoflíky v horní liště dostat nedalo...
Vybral jsem 2DIN se 7" displejem s 2Gb/32Gb paměťma s gps,wifi, android, jen jsem byl nucen upustit od manuálního točítka hlasitosti a jsou tedy jen manuální tlačítka +/- vol. S točítkem už mělo montážní hloubku 152mm a to už koliduje s vedením vzduchu pro horní (ksichtový) výdech ventilace. Tohle má montážní hloubku jen 25mm.

Co se týče tlačítek, tak celej ten plast co v tom jsou se jen přesune pod točítka teploty, maximálně jej upravím na šířku, kabely nastavím a fertig....
Ford Transit mk7 motoodtahovka 2.2Tdci, Kawasaki ZX10R, GeniThalia II 1.2 16V
Motoservis, Pneuservis, Kovodílna, Účetnictví

Odpovědět

Zpět na „Renault Thalia II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů