Prepáčte,ale kedže sa žiadni admin neozval dovolil som si otvoriť tému Carminat DVD.Buď sa to ujme alebo to admin vyhodí.Za porozumenie dakujem.
Moderátor: Moderators General
Tak prubni master default reset a popř. ještě k tomu loňskou mapku - prostě nějakou "změnu"... mě se takhle jednou taky zcvokla navigace ale mám drobné podezření, že se to stalo odemknutím jednou kartou a zasunutím a nastartováním druhou (dvoutlačítkové). Ale je to jen můj dohad, třeba to bylo něčím úplně jiným...Luke.CZ píše:Hned to jdu zkusit.
Přidáno: Tak jsem tam s tím vrtěl, rádio mi tam ječelo a jinak nic.
Nevím proč, ale od cesty z dovolené, mě se mě navigace zoufale snaží vyhnout dálnicím, i když tuto volbu nemám nikde nastavenou. V praxi to vypadá tak, že hlásí že mám sjet na každém sjezdu, který míjím a nebo projet každé odpočívadlo. Nemůžu dojít na to proč.
Zdravím všechny a prosím o radu.Ricci píše:To byla jen technicka poznamka, uz jsem to stahl tak pred deseti dny.Smx píše:Není zač..Ricci píše:Funguje, odzkouseno..
Ale dobre, diky
Moje zkusenost je takova, ze na mediu, ktere jsi pouzil ty mi to taky nejelo. V prvnim obchode jsem koupil medium od Philipse a uz to fici.MX9 píše:Zdravím všechny a prosím o radu.Ricci píše:To byla jen technicka poznamka, uz jsem to stahl tak pred deseti dny.Smx píše:Není zač..Ricci píše:Funguje, odzkouseno..
Ale dobre, diky
Stáhnul jsem si také V28 z uvedené adresy. Po extraktování všech 48 dílů mi vzniklo 16 souborů od AADIAINS po MMAIN001.DAT které jsem vypálil přes program ASHAMPOO burning room na DVD Verbatim -R DL tak,jak byly. Nešlo mi to v autě spustit. Tak jsem se ještě pokusil těch stávajících 16 souborů převézt do jednoho ISO souboru a ten pak vypálit ale i to mi nejde spustit. Tak nevím. Ještě mne napadá převézt je přes Alcohol na Image soubor a ten pak vypálit, ale nejsem si jist. Může mi prosím někdo poradit, kde dělám chybu ? Také si nejsem jist, jestli vůbec moje Navi funguje, protože mám auto teprve 2 týdny a originál DVD nemám. Mohl by mi někdo zaslat odzkoušené DVD ze svého auta, výlohy samo hradím. Díky moc za radu Zdravím všechny Renaulťáky MX9
Dobrá, koupím něco lepšího v +R DL, a co postup, pálil jsi to tak, jak se ti to extraktovalo, nebo si to ještě nějak upravoval, myslím tím na ISO nebo Image ? Díky předem za info MX9Ricci píše:Moje zkusenost je takova, ze na mediu, ktere jsi pouzil ty mi to taky nejelo. V prvnim obchode jsem koupil medium od Philipse a uz to fici.MX9 píše:Zdravím všechny a prosím o radu.Ricci píše:To byla jen technicka poznamka, uz jsem to stahl tak pred deseti dny.Smx píše:Není zač..Ricci píše:Funguje, odzkouseno..
Ale dobre, diky
Stáhnul jsem si také V28 z uvedené adresy. Po extraktování všech 48 dílů mi vzniklo 16 souborů od AADIAINS po MMAIN001.DAT které jsem vypálil přes program ASHAMPOO burning room na DVD Verbatim -R DL tak,jak byly. Nešlo mi to v autě spustit. Tak jsem se ještě pokusil těch stávajících 16 souborů převézt do jednoho ISO souboru a ten pak vypálit ale i to mi nejde spustit. Tak nevím. Ještě mne napadá převézt je přes Alcohol na Image soubor a ten pak vypálit, ale nejsem si jist. Může mi prosím někdo poradit, kde dělám chybu ? Také si nejsem jist, jestli vůbec moje Navi funguje, protože mám auto teprve 2 týdny a originál DVD nemám. Mohl by mi někdo zaslat odzkoušené DVD ze svého auta, výlohy samo hradím. Díky moc za radu Zdravím všechny Renaulťáky MX9
Tak jsem to vypálil na Philipse +RDL a stále mi to nejde pustit, hlásí mi to furt error disc, pálil jsem to ISO/UDF, ISO 9660, tak mám takovou obavu, jestli mi ta navi vůbec funguje, prosím tě nemohl bys mi poslat u tebe odzkoušené DVD-čko, třeba na dobírku Předem moc dík MX9MX9 píše:Dobrá, koupím něco lepšího v +R DL, a co postup, pálil jsi to tak, jak se ti to extraktovalo, nebo si to ještě nějak upravoval, myslím tím na ISO nebo Image ? Díky předem za info MX9Ricci píše:Moje zkusenost je takova, ze na mediu, ktere jsi pouzil ty mi to taky nejelo. V prvnim obchode jsem koupil medium od Philipse a uz to fici.MX9 píše:Zdravím všechny a prosím o radu.Ricci píše:To byla jen technicka poznamka, uz jsem to stahl tak pred deseti dny.Smx píše:Není zač..Ricci píše:Funguje, odzkouseno..
Ale dobre, diky
Čau, tak já jsem s tím vypalováním měl také problém, ale udělal jsem si ho sám, že jsem místo Nera použil Ashampoo, Verbatim nefunguje , z rad již zkušenějších paličů jsem použil Philipse +RDL a už to běží. Použil jsem Nero 7 a při nabídce vypalování navol ISO 9660.xnitram píše:Ahoj, pouzil jsem Verbatim DVD+R DL .. vypalil pres nero, nezadaval jsem jmeno a stejne mi to nejde .. muzete mi prosim napsat postup pri vypalovani .. budu vam moc vdecny .. diky !!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host