Mapy do media nav

Moderátor: Moderators General

Pepino w
Starting member
Příspěvky: 10
Registrován: čtv dub 19, 2018 10:18

Re: Mapy do media nav

Příspěvek od Pepino w » čtv srp 30, 2018 21:07

Tak dnes vše vyřešeno. Po X pokusech, už jsem je ani nepocital, se mi podařilo udělat kopii na FLASH a pak dokonce updatovat na mapy 2018 Q1. Díky moc za návody!!!

Pepino w
Starting member
Příspěvky: 10
Registrován: čtv dub 19, 2018 10:18

Re: Mapy do media nav

Příspěvek od Pepino w » stř zář 12, 2018 16:16

Ještě mám chlapi dotaz, jelikož nejsem v navigacích nijak zdatný, zda a jak je možné dostat POI body do těchto map iGO Q1 2018? Nějak se mi nezobrazují a nemohu přijít na to, jak tam body dostat. Díky za jakoukoliv radu.

bagr3210
Starting member
Příspěvky: 95
Registrován: pon čer 18, 2018 20:43

Re: Mapy do media nav

Příspěvek od bagr3210 » pon zář 17, 2018 21:15

Torent s nejnovejšími mapami HERE 2018.Q2..Bez záruky,není můj upp..

Kód: Vybrat vše

magnet:?xt=urn:btih:da0e31c5b6aaa79ba909777adca396d907d369da&dn=iGO_HERE_Europe_2018.Q2

bagr3210
Starting member
Příspěvky: 95
Registrován: pon čer 18, 2018 20:43

Re: Mapy do media nav

Příspěvek od bagr3210 » úte říj 02, 2018 21:49

Pepino w píše:
stř zář 12, 2018 16:16
Ještě mám chlapi dotaz, jelikož nejsem v navigacích nijak zdatný, zda a jak je možné dostat POI body do těchto map iGO Q1 2018? Nějak se mi nezobrazují a nemohu přijít na to, jak tam body dostat. Díky za jakoukoliv radu.
To by mělo natahnout stejně s mapami,kameramy,atd dohromady pri kopirovani pres ten programek..
Pokud ne,zkus pak otevrit slozku na USB a nakopiruj je "na primo".. Ale nevim,jestli to pak takhle na primo pujde aktualizovat a bude to i korektne fungovat..

eRKoo
Starting member
Příspěvky: 2
Registrován: pát pro 28, 2018 12:14

Re: Mapy do media nav

Příspěvek od eRKoo » sob pro 29, 2018 17:46

viewtopic.php?f=116&t=118252

Potreboval by som konkretnu pomoc, mohol by niekto vytvorit digitalny odtlacok auta ? to co sa robi pri aktualizaci map/softwaru a povedat mi ake konkretne subory boli nakopirovane na USB ? kedze nemozem vytvorit digitalny odtlacok auta automaticky, urobil by som to manualne cez WinCE desktop.

Uživatelský avatar
jirka1112
Starting member
Příspěvky: 31
Registrován: pát dub 12, 2019 11:24
Bydliště: Teplice

Re: Mapy do media nav

Příspěvek od jirka1112 » pát dub 12, 2019 12:01

Zdravím prosím mám verzi medianav 9.1.3 jak tedy pokračovat?Moc děkuji za odpověď.Jiri.
<> MEGANE Bose Energy Tce 130 <>

Uživatelský avatar
jirka1112
Starting member
Příspěvky: 31
Registrován: pát dub 12, 2019 11:24
Bydliště: Teplice

Re: Mapy do media nav

Příspěvek od jirka1112 » sob dub 13, 2019 08:50

Zdravím prosím Vás,tedy porozuměl jsem tomu všemu takto:Chci li do svého vozu Clio ročník 2017 kde je verze softwaru 9.1.3 ale není tam v mapách CZ mapy..
Pro aktualizaci softwaru si stáhnu pouze soubor,nikoliv složku pro můj vůz,tedy soubor icu 9.1.3.
Ve flash pouze tento soubor dám do media nav a tento dám aktualizovat?
Přístroj se sám aktualizuje?On to zaregistruje?
Poté vytáhnu flash a na tentýž flash pomocí upraveného Tolboxu zkopiruji mapy které mám v PC.
Dále opět ve voze dám dle vašich návodu instalovat mapy.
Moc děkuji za odpověď a přeji všem hodně úspěchů při aktualizaci map,a nenechání se okrádat oficiální cestou.
Jiří.
________
A mám po třech nezdařených aktualizací media nav konečně ( aktualizován systém )😉a ten my zbaštil https://fastshare.cz/9348608/igo-europe ... LIyK3aLs1J
Tyto mapy.Musím poděkovat obzvláště A.M,a sardon,bez kterých bych aktualizaci map nepochopil.
Díky moc.
<> MEGANE Bose Energy Tce 130 <>

tomy515
Starting member
Příspěvky: 2
Registrován: stř dub 17, 2019 09:22

Re: Mapy do media nav

Příspěvek od tomy515 » stř dub 17, 2019 09:33

Zdravím,
mne sa podarilo na prvý krát (verzia medianav 8.0.5), mapy iGO_HERE_Europe_2018.Q4 (nemusí obsahovať všetky priečinky). V medianavtoolboxe som musel v nastaveniach zaškrtnúť Settings->Maps->Update settings-> ignore vendor, inak mi nešli aktualizovať existujúce ani pridať nové mapy na USB. Úvodné načítanie po vložení USB do navi trvalo dlhšie (2-3 min) ale potom sa sama zobrazila možnosť aktualizovať mapy.
Otázku mám ale nasledovnú : akým spôsobom teraz aktualizujem SW v aute (napr. na original 9.1.3) keďže teraz tam mám upravenú verziu 8.0.5 a v originálnom SW Renault medianav toolbox mi teraz nenačíta moje USB so stiahnutými informáciami z upravenej 8.0.5?
Renault Clio IV Limited 120 TCe 87kw

bagr3210
Starting member
Příspěvky: 95
Registrován: pon čer 18, 2018 20:43

Re: Mapy do media nav

Příspěvek od bagr3210 » čtv dub 18, 2019 21:50

Myslim si,ze aktualizovat na 9.1.3 je zbytecny. Nic novyho neprinesl,neni ani rychlejsi,ani luxusni,proste nic novyho..
Ale kdyz uz,tak si myslim,ze uplne stejne,jak kdyz jsi nahodil upraveny..Cili stahnout origo 9.1.3 a "narvat" ho tam..

Uživatelský avatar
jirka1112
Starting member
Příspěvky: 31
Registrován: pát dub 12, 2019 11:24
Bydliště: Teplice

Re: Mapy do media nav

Příspěvek od jirka1112 » pát dub 19, 2019 08:07

bagr3210 píše:
čtv dub 18, 2019 21:50
Myslim si,ze aktualizovat na 9.1.3 je zbytecny. Nic novyho neprinesl,neni ani rychlejsi,ani luxusni,proste nic novyho..
Ale kdyz uz,tak si myslim,ze uplne stejne,jak kdyz jsi nahodil upraveny..Cili stahnout origo 9.1.3 a "narvat" ho tam..
Také si myslím že aktualizovat software je zbytečný, žádné jiné funkce nepřináší, čekal jsem že mi systém začne přehrávat flac soubory,ale nic,tedy aktualizaci si propříště odpouštím a nebudu ryskovat že přijdu o mapy.
<> MEGANE Bose Energy Tce 130 <>

bagr3210
Starting member
Příspěvky: 95
Registrován: pon čer 18, 2018 20:43

Re: Mapy do media nav

Příspěvek od bagr3210 » pát dub 19, 2019 09:10

Ja myslel,ze se to trosku zlepsi co se tyce mobilu. Trochu smutny,ze neumi zrcadlit a hlasovy povely u androidu vubec neumi..
Nic-mene,kazdyho osobni vec,ja uz aktualizovat nebudu.Jeste nahodou Renault v poslednim SW zakaze download a veskere upravy.. :D

EDIT: Tak malinko beru zpet..Nakonec se mozna upgrade na 9.1.3 vyplati,protoze po uprave lze prehravat i video.. Sice zadna supr kvalita na tom disleji to neni,ale i tak potesi..

tomy515
Starting member
Příspěvky: 2
Registrován: stř dub 17, 2019 09:22

Re: Mapy do media nav

Příspěvek od tomy515 » stř dub 24, 2019 07:50

bagr3210 píše:
pát dub 19, 2019 09:10
Ja myslel,ze se to trosku zlepsi co se tyce mobilu. Trochu smutny,ze neumi zrcadlit a hlasovy povely u androidu vubec neumi..
Nic-mene,kazdyho osobni vec,ja uz aktualizovat nebudu.Jeste nahodou Renault v poslednim SW zakaze download a veskere upravy.. :D

EDIT: Tak malinko beru zpet..Nakonec se mozna upgrade na 9.1.3 vyplati,protoze po uprave lze prehravat i video.. Sice zadna supr kvalita na tom disleji to neni,ale i tak potesi..
Nakoniec som sa odhodlal, narval som tam 9.1.3_cracked, aktualizácia trvala dosť dlho cca 15 min ale podarilo sa, mapy zostali funkčné. To s tým videom ma ani nenapadlo ale odskúšam. Aké typy video súborov to podporuje?
Ocenil by som nejaký "changelog" jednotlivých verzií, no nemôžem sa k nemu dopátrať.
Renault Clio IV Limited 120 TCe 87kw

bagr3210
Starting member
Příspěvky: 95
Registrován: pon čer 18, 2018 20:43

Re: Mapy do media nav

Příspěvek od bagr3210 » stř dub 24, 2019 13:40

Asi se ani nedopatras.. Ale neva,stejne tam,dle mne,zadny zasadny zlepseni neni.. Na video musis mit taky upraven SW..
Vycetl jsem tohle:
Podporované video kodeky : h264 (profile level 3, not higher), MPEG4, DivX, xvid.
Podporované audio kodeky : mp3, aac, flac, vorbis, pcm (wave).
Podporované video kontejnery : avi, mp4 (mkv - možná v budoucnu)
Podporované audio kontejnery : mp3, flac, m4a, wma, ape, ogg
Maximální rozlišení videa : X * Y <= 720x576 – Toto video bude přehráno v pořádku.
Bohužel rozlišení videa je limitováno hardwarem systému Media Nav (800 x 480).
Velikost přehrávaného souboru : nesmí přesáhnout 1 GB. Časem může být upraveno.

Zatim jsem vse nemel moznost vyzkouset,ale par videi,co jsem si stahnul pres aTube mi funguje..
EDIT: Funguje i za jizdy..

bagr3210
Starting member
Příspěvky: 95
Registrován: pon čer 18, 2018 20:43

Re: Mapy do media nav

Příspěvek od bagr3210 » ned dub 28, 2019 12:13

Prosim Vas,nesetkal se nekdo s tym,ze nejde stahnout data z navi? Navigace po mne "rve" ze mam zastaraly mapy. Tak jsem se snazil stahnout data,ze si aktualizuji pres MediaNav..Bohuzel nemuzu stahnout z navigace data. Vyzkousel jsem 4 ruzny flash disky,s autem nastartovanym i vypnutym a nedari se mi.. Nechapu to,protoze uz jsem aktualizaci delal 2x pred tim,naposled cca pred pulrokem a vse fungovalo..
Co je horsi,ze se to pri stahovani dat sekne tak,ne musim odpojit baterku..
Nevi nekdo co s tim?

Raptor.dido
Starting member
Příspěvky: 2
Registrován: čtv kvě 09, 2019 11:45

Re: Mapy do media nav

Příspěvek od Raptor.dido » ned kvě 12, 2019 13:28

Zdravím, viete mi niekto jednoducho poradit, pomôcť ako dostať nové mapy do navigacie? Som v tomto novacik a nechcem náhodou niečo pokazit.
Diky.

Uživatelský avatar
jirka1112
Starting member
Příspěvky: 31
Registrován: pát dub 12, 2019 11:24
Bydliště: Teplice

Re: Mapy do media nav

Příspěvek od jirka1112 » úte kvě 14, 2019 06:57

Raptor.dido píše:
ned kvě 12, 2019 13:28
Zdravím, viete mi niekto jednoducho poradit, pomôcť ako dostať nové mapy do navigacie? Som v tomto novacik a nechcem náhodou niečo pokazit.
Diky.
Vše pro tvůj dotaz je v tomto tématu,koukni na první stránku, také jsem nevěděl, vše potřebné tam máš pěkně popsáno.
<> MEGANE Bose Energy Tce 130 <>

viliam1976
Starting member
Příspěvky: 11
Registrován: úte led 26, 2016 10:57

Re: Mapy do media nav

Příspěvek od viliam1976 » stř kvě 15, 2019 17:04

sardon píše:
ned kvě 27, 2018 13:43
sardon píše:
ned kvě 27, 2018 12:22
A.M píše:
pát kvě 25, 2018 21:53
Sardon
Verze software co stáhneš musí být stejná s tou co máš teď v MediaNav.
Potom tu původní v MediaNav musíš nahradit (aktualizovat ) :D tou staženou. Funkčně je identická s tou původní jen je z ní odebráno ověření kódu o zaplacení originální mapy které se generuji pro každé rádio individuálně na základě jeho kodu viz. číslo které jsi k radiu dostal. Proto je nutno vždy provézt zálohu na USB a stahovat z stránky MediaNav. Mají to tím jištěné aby tam prostě jiná mapa nešla dát a rádio si to kontroluje. Upravená verze tuto kontrolu nedělá. Tolbox pouze zajistí, aby nově nakopírované mapy byly na USB v takových složkách, aby z nich si pak rádio dokázalo mapy aktualizovat (struktura adresářů a jejich velikost)
Tak jsem prostě v řiti, protože moje verze je 4.1.0. a pro tu prostě ten " lgu" soubor asi neexistuje.
Nedal jsem se :) a nakonec jsem našel stránku, kde je odkaz na "lgu" pro verzi systému 4.1.0. , ale třeba i 9.1.3. a i novější verze Medianavtoolbox V. 1.5.3 a mám hotovo mapy aktualizovány :rolling:

Takže pro zájemce http://hdvd9.com/video/file/Media-Nav-u ... np1e4-JPVM

Každopádně velký dík pro A.M , bez tvého návodu bych to neaktualizoval.
Taktiež mam verziu 4.1.0 link na odkaz je mŕtvy, čo by ste mi poradili?Neviem sa pohnúť z miesta...
Dik

viliam1976
Starting member
Příspěvky: 11
Registrován: úte led 26, 2016 10:57

Re: Mapy do media nav

Příspěvek od viliam1976 » čtv kvě 16, 2019 10:16

Tak úspešne sa mi to podarilo všetky mapy aktualizovať,vďaka za pomoc uživateľovi " bagr3210".
Keď človek bude postupovať podľa návodu na prvej stranke,musí to fachciť,samozrejme s vhodným software,,,nie je to nič zložité...
Samozrejme ešte mám jednu otázku mám Clio IV vyrobené 6/2015 predpokladám,že tam mám MN1 s najvyššou možnou upgrade na 4.1.0
,ale chcel by som toto MN využiť naplno,napríklad prehrávaním súborov FLAC,čo zatial pri tejto verzii nie je možné,,,
Máme aj na toto nejake riešenie? Verzia 9,1,3 asi nepôjde...či?

Uživatelský avatar
jirka1112
Starting member
Příspěvky: 31
Registrován: pát dub 12, 2019 11:24
Bydliště: Teplice

Re: Mapy do media nav

Příspěvek od jirka1112 » čtv kvě 16, 2019 14:51

Ahoj,nepohraje ani s nejvyšším upgrade MN, měl jsem Clio IV s tímto upgrade, teď fachčím v Megane IV ve výbavě Bose (10 reproduktorú)na Rlink 2 a těšil jsem se na bezeztrátový poslech, bohužel ani zde flac není podporováno, údajně WMA je možné.
<> MEGANE Bose Energy Tce 130 <>

Uživatelský avatar
krvesaj
Junior member
Příspěvky: 129
Registrován: čtv bře 05, 2009 21:51
Bydliště: Strakonice
Kontaktovat uživatele:

Re: Mapy do media nav

Příspěvek od krvesaj » pát kvě 24, 2019 19:28

Dnes aktualizovano 9.1.3 a pres Tolbox 1.5.6. mapy 2018.q4. vse napoprve v pohode. Jen strasne dlouho trvalo nez se to zeptali zda chci aktualizovat (15minut). Uz jsem myslel ze se to seklo, ale ok. Muj dotaz je. Kdyz mam upraveny soft 9.1.3, mohu normalne aktualizovat pres origo tolbox? Vzdy mi to jednou za cas nabizelo nejake aktualizace. Nevim zda radia nebo neco s mapama. Dekuji za odpobed
Renault Grand Scenic III, 1.9. dCi 96 kW, r.v. 2010
-----------------------------------------------------------------
Renault Clio IV Grandtour 17´ Limited Edition, Červená Intense,
r.v. 2017, 1.2 16V 75 PS
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Renault
Mégane 1.4 16V RXE r.v. 2000 - Prodáno
--------------------------------------------------------------------------------------
Renault Scenic II 1,9 dCI 88kW r.v. 2004 - Prodáno

bernajs
Starting member
Příspěvky: 3
Registrován: ned bře 03, 2013 15:17

Re: Mapy do media nav

Příspěvek od bernajs » čtv čer 13, 2019 12:57

Zdarec všichni, řeším konkrétní problem, mám verzi 8.0.5, při originálním updatu přes naviextras mi zůstane stejná verze FW, poté při lgu updatu verze 8.0.5 provede aktualizaci, ale verze FW zůstane opět beze změny, setkal se s tím někdo?

Raptor.dido
Starting member
Příspěvky: 2
Registrován: čtv kvě 09, 2019 11:45

Re: Mapy do media nav

Příspěvek od Raptor.dido » čtv čer 13, 2019 17:48

Ahojte ako by som vedel spraviť aktualizáciu mal keď mám softvér verziu 4.0.3. Všimol som si že všetko tu je len pre novšie? Či najprv musím spravit upgrade oficiálne? Či ako to je vlastne?

sardon
Starting member
Příspěvky: 43
Registrován: stř úno 15, 2012 12:04

Re: Mapy do media nav

Příspěvek od sardon » stř čer 19, 2019 20:07

viliam1976 píše:
stř kvě 15, 2019 17:04
sardon píše:
ned kvě 27, 2018 13:43
sardon píše:
ned kvě 27, 2018 12:22
A.M píše:
pát kvě 25, 2018 21:53
Sardon
Verze software co stáhneš musí být stejná s tou co máš teď v MediaNav.
Potom tu původní v MediaNav musíš nahradit (aktualizovat ) :D tou staženou. Funkčně je identická s tou původní jen je z ní odebráno ověření kódu o zaplacení originální mapy které se generuji pro každé rádio individuálně na základě jeho kodu viz. číslo které jsi k radiu dostal. Proto je nutno vždy provézt zálohu na USB a stahovat z stránky MediaNav. Mají to tím jištěné aby tam prostě jiná mapa nešla dát a rádio si to kontroluje. Upravená verze tuto kontrolu nedělá. Tolbox pouze zajistí, aby nově nakopírované mapy byly na USB v takových složkách, aby z nich si pak rádio dokázalo mapy aktualizovat (struktura adresářů a jejich velikost)
Tak jsem prostě v řiti, protože moje verze je 4.1.0. a pro tu prostě ten " lgu" soubor asi neexistuje.
Nedal jsem se :) a nakonec jsem našel stránku, kde je odkaz na "lgu" pro verzi systému 4.1.0. , ale třeba i 9.1.3. a i novější verze Medianavtoolbox V. 1.5.3 a mám hotovo mapy aktualizovány :rolling:

Takže pro zájemce http://hdvd9.com/video/file/Media-Nav-u ... np1e4-JPVM

Každopádně velký dík pro A.M , bez tvého návodu bych to neaktualizoval.
Taktiež mam verziu 4.1.0 link na odkaz je mŕtvy, čo by ste mi poradili?Neviem sa pohnúť z miesta...
Dik

Ponořit se do netu a hledat, mě to trvalo dost dlouho, než jsem našel tenhle odkaz. Škoda, že to už není funkční.

Masliicko
Starting member
Příspěvky: 2
Registrován: stř črc 10, 2019 18:13

Re: Mapy do media nav

Příspěvek od Masliicko » stř črc 10, 2019 18:16

Zdravím pánové potřebuji vaši radu. Systém mám prehrany mapy spravne, predtim jsem měl špatne mapy teď mám dobre ale píše mi to při inicializaci došlo k chybě někdo nápady jak na to .

Děkuji

scenicopava
Starting member
Příspěvky: 4
Registrován: sob bře 26, 2016 01:41

Re: Mapy do media nav

Příspěvek od scenicopava » úte srp 27, 2019 15:25

zdar lidi nahodou funkční custom firmware na MN verzi 4.0.3 ? nikde na netu jsme zatim nenašel

Odpovědět

Zpět na „Navigace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti